Vanlı atletizmciler yarı finale damga vurdu

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) müsabakaları Atletizm Yarı Finallerine Vanlı Atletler damga vurdu.

VAN 30.03.2015 17:50:36 0
Vanlı atletizmciler yarı finale damga vurdu
Tarih: 01.01.0001 00:00
      Gaziantep Seyrantepe mevkiinde bulunan Spor Akademisi’nde yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Atletizm Yarı Final müsabakalarına katılan, Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm takımı sporcuları Yıldız Erkekler Kategorisi Atletizm yarışmalarında 800mt Ömer Amaçtan birinci, 100mt Musa Doğukşayan üçüncü, Cirit atışlarında Mustafa Pınar ikinci olurken, Gülle Atma Yarışmalarında ise Yusuf Bilkiç dördüncü oldu.
Yıldız Kızlar Kategorisi atletizm yarışmalarında ise 800mt Zeynep Bayçınar birinci, 300mt Eda Solmaz ikinci, Gülle Atma Yarışmalarında Aleyna Başak birinci olurken, Yüksek atlama da Bahar Yorgun, Uzun Atlamada ise Berivan Yorgun ikincilik elde etti.
Yapılan ödül töreni sonrası açıklamalarda bulunan Atletizm Antrenörü Sait Öğrünç “Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Atletizm Federasyonumuz tarafından düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Atletizm Yarı Final müsabakalarına 18 farklı ilimizden birçok sporcu arkadaşlarımız bu yarışmalara katıldı. Katıldığımız bu yarışmalarda birçok sporcumuz kendi branşında rakipleri ile zorlu mücadeleler sergileyerek başarılı sonuçlar elde ettik. Bu kazanmış olduğumuz başarılar sonunda 4-5 Nisan 2015 tarihleri arasında Adana’da yapılacak olan Anadolu Yıldızlar Ligi Atletizm Final Müsabakalarında ilimizi temsil edeceğiz.Bu kazandıkları başarılarından dolayı sporcularımızı ve bu başarılarda emeği çok olan teknik branşlardan sorumlu atletizm antrenörümüz İbrahim Şenli hocamıza vebizlere vermiş olduğu desteklerinden dolayı il müdürümüz Nevzat İnanç beye de çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Bölge Gazetesi Haber Merkezi