Van’ın Kano Takımı madalyasız döndü

Türkiye seçmelerine katılan Van’ın Kano Takımı finale çıkmasına karşın madalya alamazken, Kürek Takımı da milli takıma sporcu gönderemedi.

VAN 9.08.2018 13:26:31 0
Van’ın Kano Takımı madalyasız döndü
Tarih: 01.01.0001 00:00
 

Şimdiye kadar ferdi olarak yarışmalara sporcu gönderebilen Van’ın Kano Takımı ile Kürek Takımı, ilk kez geçen hafta, “Edremit Belediyespor Kulübü Derneği” adı altında Türkiye seçmelerine katıldı.

 

FİNALE ÇIKTILAR
Edinilen bilgilere göre, Eskişehir’de yapılan Türkiye Şampiyonası Kano yarışmasında Edremit Belediyespor Kulübü Derneği Kano Takımı, iki elemeyi geçerek finale çıktı. 
Ancak takım, finalde madalya alamadı. 
Sakarya’da gerçekleştirilen Balkan Şampiyonası Milli Takım seçmelerinde de Van’ın Kürek Takımı milli takıma sporcu gönderemedi. 

 

“DAHA YENİYİZ”
Gazetemize konuşan kulüp antrenörü Taner Demir, her iki takımın da yeni olduğunu belirterek, “Madalya alamadık, milli takıma giremedik, ancak henüz bu yolda yeniyiz, çalışmalarımızı bundan böyle daha da yoğun sürdüreceğiz ve mutlaka en iyisini yapmaya çalışacağız” dedi.
Kano Takımı 14, Kürek Takımı ise 12 sporcu ile seçmelere katılmıştı.  

 

ŞAMPİYONAYA İKİ SPORCU
Ağustos ayında yapılacak olan bir diğer müsabaka ise, Deniz Küreği Türkiye Şampiyonası.
Kulüp Başkanı Demir, bu müsabakaların da 11-12 Ağustos tarihlerinde Sakarya’da yapılacağını, Kürek Takımı’ndan iki sporcularını şampiyonaya göndereceklerini kaydetti. 
Özel Haber: Mürsel ÖNER

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi

Van’ın Kano Takımı madalyasız döndü