Van'daki seri katil M.S. E. Dikbıyık köyünde ölü bulundu!

Van'da çeşitli tarihlerde 7 kişiyi öldürdüğü ve 3 kişiyi yaraladığı iddia edilen kişi ölü olarak bulundu.

VAN 14.04.2014 18:58:18 0
Van
Tarih: 01.01.0001 00:00
Gürpınar ilçesinde 1989 yılında Ramazan ayında bir camide 4 kişiyi öldürüp, 3 kişiyi yaralayan ve 8 Nisan’da da Van merkezde T.E., E.G. ve M.Ç'nin öldürülmesi, C.B., S.O. ve V.P. isimli şahısların ateşli silahla yaralanması olaylarının şüphelisi olarak aranan M.S.E. isimli seri katil ölü olarak bulundu.

Van İl Emniyet Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Büro Amirliği tarafından yapılan açıklamaya göre Van merkezde T.E., E.G. ve M.Ç.'nin öldürülmesi, C.B., S.O. ve V.P. isimli şahısların ateşli silahla yaralanması olayların şüphelisi olarak aranan M.S.E isimli seri katil Van Merkeze bağlı Gürpınar ilçesi Dikbıyık Köyü yakınlarında ölü olarak bulundu.

Van İl Emniyet Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Büro Amirliği tarafından yapılan açıklamada, “İl Emniyet Müdürlüğümüz, Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar sonucunda 14 Nisan 2014 günü saat 11.30 sıralarında ilimiz Gürpınar ilçesi Dikbıyık Köyü yakınlarından silah seslerinin geldiği yönünde istihbarı bilgilerin alınması üzerine, hızlı bir şekilde helikopterler vasıtasıyla İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığından oluşan karma timlerle belirtilen ihbarın geldiği yere intikal edilmiş, olay yerine gidildiğinde 08 Nisan 2014 günü ilimiz merkezinde T.E., E.G. ve M.Ç.'nin öldürülmesi, C.B., S.O. ve V.P. isimli şahısların ateşli silahla yaralanması olayların şüphelisi olarak aranan M.S.E. isimli şahıs ölü olarak bulunmuştur. Meydana gelen olaylarla ilgili Adli Tahkikat ilgili birimlerimizce devam etmektedir” ifadelerine yer verildi. (Murat Dalgın – İLKHA)