Van’daki kursiyerler piknikte buluştu

Tuşba Kaymakamı Musa Sarı’nın eşi Emine Sarı, geleneksel kıyafet kursu ve hazır giyim ara eleman yetiştiricilerine yönelik piknik düzenledi.

VAN 29.08.2016 19:27:46 0
Van’daki kursiyerler piknikte buluştu
Tarih: 01.01.0001 00:00
  Van Valisi İbrahim Taşyapan’ın eşi Nesibe Taşyapan’ın da katıldığı, Van Merkez Tuşba Kaymakamlığına bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından geleneksel kıyafet kursu ve hazır giyim ara eleman yetiştirme kursiyerleri ve yakınlarına yönelik düzenlenen piknik oldukça güzel geçti.

   Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürlüğüne bağlı Gebze su sporları tesisinde düzenlenen pikniğe Van Valisi İbrahim Taşyapan’ın eşi Nesibe Taşyapan, Tuşba Kaymakamı Musa Sarı’nın Eşi Emine Sarı, Edremit İlçe Kaymakamı Duran Eryılmaz’ın eşi Zuhal Eryılmaz, kursiyerler ve yakınları katıldı.

     Tuşba Kaymakamlığına bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından yürütülen ‘Gönül ortaklığı’ projesi kapsamında geleneksel kıyafet kursu ve hazır giyim ara eleman yetiştirme kursiyerleri ve yakınlarının katıldığı piknik öncesi Vali Taşyapan’ın eşi Nesibe Taşyapan ve Kaymakam Sarı’nın eşi Emine Sarı kursiyerlerle bir araya gelerek kursiyerlerin sıkıntılarını dinlediler. Düzenlenen piknikin kendileri için onur verici olduğunu söyleyen Vali Taşyapan’ın eşi Nesibe Taşyapan, “Bayan kursiyerlerimiz için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz bizleri bu güzel organizasyona davet eden Sayın Emine Sarı’ya ve ekibine teşekkür ederim” dedi.