Van'daki kantincilere hijyen eğitimi...

Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Bakkallar ve Manavlar Odası Başkanlığı tarafından yapılan ortak bir çalışmayla kantincilere hijyen eğitimi verildi.

VAN 8.03.2018 11:22:00 0
Van
Tarih: 01.01.0001 00:00
 İl Sağlık Müdürlüğü ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü uzmanları tarafından verilen hijyen eğitimlerine kantinci esnafı yoğun katılım sağladı.
   Koordinatörlüğünü İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Nurcan Alpaslan’ın yaptığı eğitimlerde; temizliğin öneminden hijyen eğitimlerine kadar birçok konuda önemli bilgiler aktarıldı.
    Hijyen belgelerinin verildiği eğitimler sonunda bir açıklamada bulunan Van Bakkallar ve Manavlar Odası Başkanı İsa Berge, kantinci esnafına ve çalışanlarına yönelik verilen eğitimin önemli olduğunu belirterek, “Kantinlerimizin şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da hijyenik olması amacıyla bu tür eğitimler çok önemlidir. Çünkü oradan faydalanan bizim çocuklarımız, bizim geleceğimizdir. Onlara en sağlıklı ürünleri, en nezih ortamda sunmak bizim en büyük görevimizdir. Bizler bu konuda gereken denetimlerimizi yapıyoruz. İnşallah bu eğitimlerin kantinci esnafımıza, ilimize hayırlara vesile olmasını diliyor, katılım sağlayan tüm esnafımıza teşekkür ediyorum” dedi.