Van’daki futbol akademisinin eğitimleri sürüyor

2010 yılında açılan Kaptan Zeki futbol Akademisi, Van ve Doğu Anadolu’nun ilk özel okulu olarak futbol eğitimi vermeye devam ediyor.

VAN 9.05.2018 08:59:38 0
Van’daki futbol akademisinin eğitimleri sürüyor
Tarih: 01.01.0001 00:00
    2010 yılında Van’da açılan Kaptan Zeki futbol Akademisi, çocuklara ve gençlere futbol eğitimi vermeye devam ediyor. Van’ın ve Doğu Anadolu’nun ilk özel futbol okulu olan Kaptan zeki futbol Akademisi açıldığı günden bu güne istikrarlı bir şekilde İldeki genç yetenekleri keşf etmeye ve eğitim vermeye devam ederken, katılımlarda her geçen gün artıyor. Tecrübeli futbol eğitmenleri kadrosu ve profesyonel altyapı düşüncesi ile UEFA kriterlerine ve yaş gruplarına göre yapılan idmanlarda çocukların gelişiminde katkı sağlamayı hedefleyen Kaptan zeki futbol Akademisi, teknik sorumlusu olan, eski B.Vanspor futbolcusu ve teknik direktörü Zeki Yılmaz, futbol Akademisi ile ilgili olarak şunları söyledi. Şuana kadar şehrimizin tek gözdesi Vanspor alt yapısına 20 ye yakın oyuncu verdik.

 

        Ama en önemlisi gecen hafta kaptan zeki futbol okulunda yetişen İsmail Güner öğrencimiz Vanspor’a profesyonel imza atarak kaptan zeki futbol akademisinin futbolcu yetişmesinde doğru adres olduğunu göstermiştir. Bu bizleri çok sevindirdi. Verdiğimiz emeğin karşılığını böyle görmek çalışma heyecanımızı daha da artırıyor. Öncelikli olarak futbolun temel yapısının yanında sağlık beslenme özgüven anlamında da bilinçli bir şekilde çocuklarımıza bilgilendiriyoruz. Futbol okulumuzun çalışmaları kale yolunda Maraton halı saha tesislerinde yapılmaktadır. Ücretsiz servis hizmetimiz bulunmaktadır diyen Yılmaz, yaş grubumuzu 06 ile 13 belirledik. Van’da yaşayan bütün velilerimiz gönül rahatlığı ile çocuklarını
futbol okulumuza gönderebilirler. Ben bugünlere çok zor şartlarda geldim. 17 yıl profesyonel futbol oynadıktan sonra 7 yıldır da teknik direktör olarak da görev yapıyorum.

 

      UEFA A lisansına sahip olmamızın verdiği bilgi birikim ve tecrübelerimizi itina ile çocuklarımıza aktarmaktayız. Hedefimiz çocuklarımızın yeteneklerini ön plana çıkartarak onları ülke ve il futboluna kazandırmaktır diyen Yılmaz, kapımız herkese açıktır. Ulaşamadığımız yetenekli çocuklarımızı ve gençlerimizi okulumuza bekliyoruz. dedi.