Van'da yeni bir ekmek fabrikası açıldı

Van'da, Doğu ve Güneydoğu Bölgesi'nin en büyük ve en modern ekmek fabrikası hizmete açıldı. Söz konusu ekmek fabrikasında yaklaşık 2 yüz kişinin istihdam edileceği ifade ediliyor.

VAN 17.10.2018 18:48:46 0
Van
Tarih: 01.01.0001 00:00
    Van halkının daha kaliteli ve daha ucuza ekmek alabilmeleri konusunda devasa bir yatırıma imza atan Hacıoğlu Unlu Mamulleri, yatırım yapmanın mutluluğunu yaşıyor.

Açılan Fabrika aynı zamanda, Fırıncı esnafın bir araya gelmesini sağladığı gibi kolektif bir iş birliğinin meyvelerini de vermeye başladığının göstergesi oldu.

 


            Türkiye'nin başka bir yerinde, böylesi bir birlikteliği görmenin biraz zor  olduğu belirtildi. Sıkıntılı bir süreçte Vanlı Fırıncıların bir araya gelerek, adeta dolara, dövize, ekonomik sıkıntıya meydan okurcasına bölgenin en büyük Ekmek Fabrikasını Van'da açmanın mutluluğunu yaşadı.

 


         Hacıoğlu Unlu Mamulleri öncülüğünde kurulan Ekmek Fabrikası bugünlerde test aşamasında olduğu belirtildi.
Birkaç gün içerisinde tam kapasiteli olarak günlük 200 ile 400 Bin adet ekmek çıkarılabileceği gibi,  yaklaşık 200 Kişinin de iş sahibi olacağı söylendi. Hacıoğlu Unlu Mamulleri Fabrikası yetkilisi Erol Yakın, Çok modern ve çok ferah bir ortamda üretim yapacaklarını belirterek, buğdaydan un ve unlu mamullerinin, her çeşidini, bölgede ilk ve tek yüksek kalite ile son teknolojik cihazlar, hijyenik ve en kaliteli unlu mamulleri ile Organize Sanayi Bölgesi sınırları içerisinde hizmet vereceklerini ifade etti.

porno izle