Van’da Ümmetin Şehit Önderleri konferansı…

Van’da Hak ve Kardeşlik Derneği ile Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi işbirliğiyle, Ümmetin Şehit Önderleri Konferansı düzenleniyor. Dernek yöneticisi Yusuf Alter, halkı konferansa davet ederken, kentin çeşitli bölgelerine asılan afişler

VAN 23.02.2017 10:18:07 0
Van’da Ümmetin Şehit Önderleri konferansı…
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van’da 24 Şubat Cuma günü Ümmetin Şehit Önderleri adlı bir etkinlik gerçekleştirilecek.
Araştırmacı Yazar M.Ali Tekin ve Araştırmacı Yazar aynı zamanda Sosyolog Müfit Yüksel’in katılacağı etkinlik, Merkez İmam Hatip Lisesi konferans salonunda yapılacak.


     Konferans öncesi gazetemize açıklamalarda bulunan Hakk Der yöneticisi Yusuf Alter, 24 Şubat Cuma günü saat 18.30’da Merkez İmam Hatip Lisesi’nde yapılacak olan etkinliğe tüm vatandaşların davetli olduğunu belirtti.
Alter, konferansın afişlerinin şehrin değişik yerlerine asıldığını, ancak bazı şahısların söz konusu afişleri ya yırttığını, ya da afişin üstüne başka afişler yapıştırarak söz konusu etkinliğin bir nevi duyurulmasını engellediğini belirtti.


      Alter, “Biz dernek olarak insanımıza geleceği için dünya ve ahiret yararına hizmet vermek isterken bu şahısların ne gaye ve amaçla bu afişleri yırttığını veya üstünü kapattığını bilmiyoruz. Yani buna bir anlam veremiyoruz. Bizler şahsi menfaatimiz için bu etkinlikleri yapmıyoruz. Ayrıca her hangi bir partiye mensup değiliz. Dinimiz gereği olarak, Kur’an ve sünnet hak hukuk yolunda kardeşliğimizin pekişmesi için bu etkinlikleri düzenliyoruz. Umarım İslam aleminin faydası ve yararına olan bu tür hizmet çalışmaları engellenmez. Bu vesileyle afişlerimizin üstünü kapatan kardeşlerimize de çağrım şudur ki bu tür konferans ve programları izlemeyi kendilerine de her vatandaşımız gibi tavsiye ediyorum” dedi.


     Alter, “Tüm halkımızı 24 şubat Cuma günü saat 18:30’da Merkez İmam Hatip Lisesi Konferans salonu’na bekliyoruz” ifadelerini kullanarak, konuşmasını sonlandırdı.

BÖLGE GAZETESİ