Van'da, “Türkiye'nin Girişimci Kadın Gücü” Paneli

Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, Van'da 'Türkiye'nin Girişimci Kadın Gücü Van Buluşması' gerçekleştirilecek. Van'da düzenlenecek olan programa Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TO

VAN 7.03.2018 10:31:38 0
Van
Tarih: 01.01.0001 00:00
 

Bugün öğleden sonra başlayacak olan programın açılış konuşmalarını TOBB Kadın Girişimciler Kurulu İl Başkanı Semra Odabaşı, Van Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Enver Memduhoğlu, Van Ticaret ve Sanayi Odası (VANTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu, Van Valisi Murat Zorluoğlu ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya yapacak.
Konuşmaların ardından Türkiye'nin Girişimci Kadın Gücü Paneli düzenlenecek. Moderatörü Ozan Acar'ın olacağı panelde, panelistler ise Merih Eskin  (TOBB KGK Üyesi, DARKA Plastik Makinaları), Mine Ayhan (Generali Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı, TOBB KGK Üyesi) ve Selma Akdoğan (Karadeniz Holding Yönetim Kurulu Üyesi) olacak.
Öğleden sonra ise 'Bölgesel Kalkınmada Kadının Rolü' Paneli yapılacak. Handan Köse moderatörlüğündeki panelde Esen Türker (TOBB KGK Ege Bölge Temsilcisi, TOBB Aydın KGK Başkanı), Nurhan Tekocak (TOBB KGK Doğu Anadolu Bölge Temsilcisi, TOBB Elazığ KGK Başkanı) ve Semra Odabaşı (TOBB Van KGK Başkanı) sunum yapacak.
Yarın ise masifirler için Van gezisi düzenlenecek. Akdamar Adasına teknelerle gidecek olan misafirler, adayı gezdikten sonra İskele Sahil ve Van Kalesi Gezisi de gerçekleştirecek. Van Savat Gümüş Evini de ziyaret edecek olan misafirler, daha sonra kentten ayrılacak. 

Haber: Mürsel ÖNER

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi