VAN’DA PKK DESTEKÇİLERİNE YÖNELİK OPERASYONDA 11 GÖZALTI

Van’da PKK destekçilerine yönelik yapılan operasyonda 11 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.

VAN 15.11.2017 14:37:28 0
VAN’DA PKK DESTEKÇİLERİNE YÖNELİK OPERASYONDA 11 GÖZALTI
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van’da PKK destekçilerine yönelik yapılan operasyonda Şüpheli şahısların ikametlerinde ve üst aramalarında elde edilen dijital materyallere ve suç unsurlarına el konulmuştur. Gözaltına alınan şüpheli şahısların işlemleri devam etmektedir.
İl Emniyet Müdürlüğümüz tarafından ilimiz merkezinde ve ilçelerimizde meydana gelebilecek terör olaylarının önlenmesi kapsamında, PKK/KCK terör örgütünün faaliyetlerinin deşifresine yönelik olarak yürütülen çalışmalar kapsamında.
15 Kasım 2017 tarihinde Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce; PKK/KCK terör örgütü adına yardım ve yataklık faaliyetleri yürüten şahıslara yönelik yapılan operasyonda 11 şüpheli şahıs yakalanarak GÖZALTINA ALINMIŞTIR. Şüpheli şahısların ikametlerinde ve üst aramalarında elde edilen dijital materyallere ve suç unsurlarına el konulmuştur. Gözaltına alınan şüpheli şahısların işlemleri devam etmektedir.
PKK/KCK Silahlı Terör Örgütü ile mücadele kapsamında hukuk devleti ilkelerine bağlı ve insan haklarına saygılı görev anlayışı çerçevesinde, gerek toplumun tüm katmanlarıyla gerekse terörle mücadele eden diğer kurumlarla koordinasyon ve işbirliği içerisinde halkımızın huzuru, devletimizin selameti için her türlü terör olayını önlemeye yönelik çalışmalarımız kararlıkla sürdürülmekte ve gerekli tüm tedbirler alınmaktadır. İfadeleri yer aldı