Van’da ‘Kim Bilir’ sloganlı bilgi yarışması...

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ‘Kim Bilir’ sloganıyla Türkiye geneli düzenlenen ‘Gençlik Merkezleri Arası Bilgi Yarışması’ Van'da gerçekleştirilen il birinciliği yarışmasıyla sona erdi.

VAN 22.02.2018 19:27:52 0
Van’da ‘Kim Bilir’ sloganlı bilgi yarışması...
Tarih: 01.01.0001 00:00
  Van il birinciliği için İpekyolu Gençlik Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilen ‘Gençlik Merkezleri Arası Bilgi Yarışması’, 14-17 ile 18-25 yaş aralığındaki gençlerin katıldığı lise ve üniversite düzeyindeki iki farklı kategoride gerçekleşti.
    İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, Gençlik Merkezleri Koordinatör Şube Müdürü Sunullah Erçek, Okul Müdürleri ve çok sayıda öğrencinin katıldığı programda Açılış konuşmasını yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, yarışmaya olan katılımın mutluluk verici olduğunu belirterek, yarışmalara katılan tün gençlere başarılar diledi.
   Yarışmaların ardından gençlik merkezindeki kursları gezen İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, yapılan etkinlik ve kurslar hakkında bilgi aldı.
   Van’ın en büyük nüfusuna sahip olan İpekyolu ilçesindeki başta gençler olmak üzere vatandaşlara yönelik yapılan etkinlik, faaliyet ve kursları sosyal medya ve basında takip ettiklerini ifade eden Öztürk, “İnşallah final ve final yarışmalarına katılan arkadaşlarımız, ilimize güzel sonuçlar ile döneceklerdir. Ben şimdiden bu yarışmalara katılan bütün arkadaşlarımızı tebrik ediyor, kendilerine ilimiz adına katılacakları yarı final ve final yarışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
   Yapılan yarışmalar neticesinde 14-17 yaş kategorisinde Van İpekyolu Gençlik Merkezi gençleri birinci olurken, 18-25 yaş kategorisinde ise Erciş Gençlik Merkezi gençleri birinci oldu. Birinci olan gençlik merkezleri, 17 Mart 2018 tarihinde Erzincan'da yapılacak olan Gençlik Merkezleri Arası Bilgi Yarışması Bölge Finallerine katılmaya hak kazandılar.