Van'da izci kampı yapıldı

2016/1 Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen ve Van Bilgi Derneği'nin yürütücüsü olduğu 'Bilgi Gençlikle Yola Devam' Projesi etkinlikleri kapsamında 8-9-10 Eylül 2017 tarihlerinde ?

VAN 11.09.2017 19:39:32 0
Van
Tarih: 01.01.0001 00:00
  Proje koordinatörü Cesim Düzova, Vangölü kıyısındaki Ereni Köyünde yaptıkları izci kampında; profesyonel izci liderlerinin gençlere istasyonlar şeklinde etkinlikler yaptırdığını, bu etkinliklerin obaların kurulması ve bayrak töreni ile başladığını, bilek güreşi, yüzme, oryantirik, teknik iz ve işaretler, düğümler ve bağlar, izci oyunları, izci tesisleri ve mangala oyunu olduğunu söyledi.
    Kampta izci kamplarının vazgeçilmezi olan  gece ateşini yakıp gençlerin hep beraber saatlerce eğlendiğini belirtti.
Böylece gençlerin keyifli bir zaman geçirerek sanal oyunlar dışında da yaşanılır bir dünya olduğunu gördüklerini belirten Düzova özellikle okullar açılmadan hemen önce böyle bir programla gençlerimizin eğitim öğretime daha zinde girmelerine katkı sağladıklarını belirtti.  
    Bu projeye desteğinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanlığına teşekkür ederek, gençlere bakanlık sosyal medya hesaplarını takip etmelerinin hem ufuklarını açacağını hem de yeni etkinliklere katılma imkanları sunacağını belirterek sözlerini tamamladı.Bölge Gazetesi Haber Merkezi