Van’da ilçe müftüleri toplantısı…

Yaklaşan Mevlid-i Nebi haftası münasebetiyle İl Müftüsü Nimetullah Arvas başkanlığında ilçe müftüleri toplantısı yapıldı.

VAN 21.11.2017 15:36:45 0
Van’da ilçe müftüleri toplantısı…
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Yapılacak etkinlikler ile Diyanet İşleri Başkanlığı’nın belirlediği Vaaz, Konferans ve Panel başlıkları hakkında bilgi veren İl Müftüsü Arvas; Üsve-i Hasene-En Güzel Örnek, En Güzel Davetçi ve Rehber Olarak Hz. Peygamber(sav), Kullukta Örnek: Hz. Peygamber(sav),Yaşayan Kur’an: Hz. Peygamber(sav)

   Eş ve Baba Olarak Hz. Peygamber(sav), Arkadaş Olarak Hz. Peygamber(sav), Yetim ve Mazlumlara Sığınak Olarak Hz. Peygamber(sav) konu başlıklarında işlenecek konuları belirtti.

    Müftü Arvas, ayrıca ‘25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele’ günü münasebetiyle de ‘Eş ve baba olarak Hz. Peygamber(sav)’ alt başlığı ile Yüce Dinimizin kadına bahşettiği değer konularının işlenmesi gerektiğini ve ‘Kadınlara Yönelik İl Geneli Vaaz ve İrşad Programları’nın, İrşad ekiplerince aksatılmadan yürütülmesinin önem arz ettiğinden, adı geçen projenin desteklenmesi ve takip edilmesinin önemine değindi.

   2018 yılı yıllık eylem planı üzerinde müzakere yapılan toplantıda, daha sonra müftülüklerce yapılan hizmetlerle alakalı değerlendirmelerde bulunuldu.Bölge Gazetesi Haber Merkezi