VAN’DA FETÖ’YE BAĞLI 18 KURUM KAPATILDI

Van’da FETÖ’yle bağlantılı oldukları gerekçesiyle kapatılan kurumlar şu şekilde sıralandı:

VAN 23.07.2016 13:20:45 0
VAN’DA FETÖ’YE BAĞLI 18 KURUM KAPATILDI
Tarih: 01.01.0001 00:00
 VAN HABER - OHAL'i kapsayan Kanun Hükmünde Kararnameyle, FETÖ’yle bağlantılı oldukları gerekçesiyle Van’da kapatılan 1 sağlık kurumu, 4 özel öğretim kurumu, 13 vakıf ve dernek kurumunun listesi yayımlandı.

Van Olay/Haber Merkezi

Olağanüstü hali kapsayan Kanun Hükmünde Kararnameyle, FETÖ’yle bağlantılı oldukları gerekçesiyle kapatılan 1 sağlık kurumu, 4 özel öğretim kurumu, 13 vakıf ve dernek kurumunun listesi Resmi Gazete’de yayımlandı.

Van’da FETÖ’yle bağlantılı oldukları gerekçesiyle kapatılan kurumlar şu şekilde sıralandı:

“Sağlık kurumu olarak; Özel İstanbul Kadın Doğum ve Cerrahi Hastanesi kapatıldı. Özel Serhat Anadolu Lisesi, Özel Serhat Fen Lisesi, Özel Serhat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Özel Serhat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olmak üzere, toplam 4 özel öğretim kurumu kapatıldı. Serhat Eğitim Vakfı, Van Çalışanlar Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, Van Öğretmenler Derneği, Van Köyleri Yardımaşma ve Dayanışma Derneği, Erciş Öğretmenler Derneği, Van İli Memur İşçi Mühendis ve Çalışanlar Yardımaşma Dayanışma Derneği, Serhat Liseleri Mezunları ve Mensuparı Derneği, Kimse Yok Mu Dayanışma ve Yardımaşma Derneği Van Şubesi, Van Kültür Sanat Spor Derneği, Sosyal Eğitimciler Spor Kulübü Derneği, Tıp Araştırmaları Derneği, Sevgi Kadınlar Derneği ile Van Genç İletişimciler Derneği olmak üzere, toplam 13 vakıf ve dernek kurumu kapatıldı.”