VAN’DA FETÖ OPERASYONU: 3 GÖZALTI

Van’ın İpekyolu ilçesinde yapılan FETÖ/PDY operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı.

VAN 24.08.2017 19:33:07 0
VAN’DA FETÖ OPERASYONU: 3 GÖZALTI
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “İl Emniyet Müdürlüğümüz tarafından terör örgütlerinin faaliyetlerinin deşifresine ve örgüt mensuplarının yakalanmasına yönelik çalışmalar yürütüldü. Yürütülen çalışmalar kapsamında; 23 Ağustos 2017 günü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce FETÖ/PDY terör örgütü mensuplarının bulunabileceği değerlendirilen İpekyolu ilçesi Halilağa Mahallesinde bulunan bir ikamete operasyon yapılmıştır.

Operasyonda, Mersin Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülmekte olan soruşturma kapsamında FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne üye olmak suçundan firar durumunda bulunan A.G.Ö. gözaltına alınmıştır. Aynı operasyonda, Mardin Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülmekte olan soruşturma kapsamında FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne üye olmak suçundan firar durumunda bulunan M.P. isimli şahıs ile T.A. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.” ifade edildi.

Açıklamaya göre ikamette yapılan operasyonda, “A.G.Ö. isimli şahsın işyerinde ve yakalanan şahısların yapılan üst aramalarında; 3 adet cep telefonu, 3 adet sim kart, 3 adet dizüstü bilgisayar, 3 adet CD, bir adet tablet bilgisayar ele geçirilmiştir. Ayrıca 4 adet flaş bellek, 15 adet ders kitabı, 2 adet K.Ö. adına düzenlenmiş ve üzerinde yakalanan A.G.Ö. isimli şahsın fotoğrafının bulunduğu öğretmen kartı ele geçirilmiştir.” denildi.

Konuyla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.İLKHA

VAN’DA FETÖ OPERASYONU: 3 GÖZALTI