Van’da ‘Erişkinlerde İleri Yaşam Desteği’ eğitimi…

Van Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Dr. Remzi Sarıkaya, Dr. Betül Tuncer İldoğan, ATT Numan Kaya, ATT Şevval Çetinkaya ile ATT Tuncay Sönmez tarafından ‘Erişkinlerde İleri Yaşam Desteği’ eğitimi verildi.

VAN 29.03.2017 20:37:48 0
Van’da ‘Erişkinlerde İleri Yaşam Desteği’ eğitimi…
Tarih: 01.01.0001 00:00
  İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün Yanmaz, eğitimlerin sağlık personeli açısından önemli olduğunu belirterek, Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şubesi tarafından periyodik olarak yapılan, ‘Erişkinlerde İleri Yaşam Desteği Eğitimi’ verildiğini söyledi.

     Sağlık personelinin önemli bir görev yaptıklarını ve tüm sağlık personelinin belirli aralıklarda eğitim alması gerektiğini aktararak, “Eğitimde, personele akut koroner sendrom, boğulma, temel yaşama desteği, hipotermi, ileri yaşam desteği, zehirlenmeler, elektrik çarpmaları, astım konularında bilgiler aktarıldı. 112 Acil Sağlık Hizmetlerinde görevli tüm personele verilmesi planlanan modül eğitimlerimizle sunulan hizmet kalitesinin daha da arttırılarak gerek personel gerekse vatandaş memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak hedeflenmektedir”dedi.

    Eğitim sonunda personele belgeleri verildi.Bölge Gazetesi Haber Merkezi