Van'da beş yeni işyeri daha hizmette...

Van Terziler, Konfeksiyoncular, Kunduracılar ve Giyim Sanatkarları Esnaf Odası'na bağlı beş yeni işyeri hizmet açılışı gerçekleşti. Demirciler sokağında gerçekleşen açılışları Başkan Çetin Karaduman ve yönetimi gerçekleştirdi.

VAN 1.10.2014 10:07:38 0
Van
Tarih: 01.01.0001 00:00
     

         Van Terziler, Konfeksiyoncular, Kunduracılar ve Giyim Sanatkarları Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Karaduman ve yönetimi ile beraber gerçekleşen işyeri açılışları kapsamında Duygu Akvaryum işletme sahibi Murat Şahin Alp'a oda başkanı Çetin Karaduman tarafından başarılı çalışmaları göz önünde bulundurularak plaket takdim edildi.

            Başkan Karaduman, cesur adımlar atarak kente yeni işyerleri kazandıran müteşebbisleri tebrik ederek başladığı konuşmasında, "Yeni iş yeri açan esnaf kardeşlerimizi kutluyorum. Böylesi kriz döneminde cesur bir şekilde yeni istihdam alanları açan esnafımız hepimizin yüzünü güldürdü. Her bir iş yeri en az beş kişinim ekmeği demek. Burada dört yeni iş yeri açıldı. En az yirmi kardeşimizin ekmek kapısı olacaktır. Odamıza bağlı olsun veya olmasın işyeri açan tüm kardeşlerimizin yanında olacağız" dedi.
Başkan Karaduman yaklaşan Kurban Bayramı'nın da tüm esnaflara ve Van halkına hayırlı olmasını diledi  

 Bölge: Fehmi Tekdur.