Van'a sosyal tesis müjdesi…

Fenerbahçe Spor Kulübü Van Şube Başkanı ve Ak Parti Milletvekili Aday adayı Müjdat Çelik, Van'a sosyal tesis yapacaklarını söyledi.

VAN 31.03.2015 10:34:56 0
Van
Tarih: 01.01.0001 00:00

         
                 Fenerbahçe Van Şube Başkanı ve Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Müjdat Çelik, Vali İbrahim Taşyapan'ı makamında ziyaret ederek sosyal tesis müjdesi verdi. Çelik, ayrıca Vali Taşyapan'a da ismi yazılı Fenerbahçe forması hediye etti.

                Van Valisi İbrahim Taşyapan'ı makamında ziyaret ederek Van'a sosyal tesis kazandırmak istediklerini söyleyen AK Parti  Van Milletvekili Aday Adayı Müjdat Çelik, "Bilindiği üzere daha önce Fenerbahçe Van şubesini Sayın Başkanımız Aziz Yıldırım'ın katılımı ile kurduk. Van TSO yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte Sayın Van Valimiz İbrahim Taşyapan beyefendiyi makamında ziyaret ederek Sayın Başkanımız Aziz Yıldırım beyin göndermiş olduğu ve kendi ismi yazılı Fenerbahçe forması hediye ettik" dedi. 

            Çelik, "Öncelikli olarak Sayın Valimiz Taşyapan'a, Fenerbahçe kulübünün Van ilimize bir sosyal tesis kurmak istediğini söyleyerek bu tesisimiz için bilgiler aktardık ve görüşlerini aldık. Bizim bütün amacımız Van'ımıza bir tesis kazandırabilmektir. Kuracağımız tesis yeri olarak da şimdilik Vangölü sahili çevresinde ve havadar bir yer olarak belirlemeye çalışıyoruz. Sayın Valimiz de bizlere bu konuda yardımcı olmaya çalışacak. İnşallah hayırlısı ile bu tesisimizi ileriki günlerde yer belirlendikten sonra bütün Van halkı ile de paylaşacağız" dedi.  

   Bölge: Burhan Ergin