Van’a iki köprülü kavşak daha…

Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü tarafından İpekyolu Caddesinde yapılacak olan köprülü kavşaklarla ilgili Büyükşehir Belediyesi’nde istişare toplantısı yapıldı.

VAN 5.01.2018 10:17:40 0
Van’a iki köprülü kavşak daha…
Tarih: 01.01.0001 00:00
  Van’ın en önemli ana arterleri arasında bulunan İpekyolu caddesinde trafiği rahatlatacak adım atılıyor. Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü, Karayolları ve Kinyas Kartal Bulvarında yapılacak olan kavşak düzenlemesiyle ilgili Büyükşehir Belediyesi ile yürüttüğü iş birliği çalışmaları sürüyor.

   Bu kapsamda Van Büyükşehir Belediyesi’nde Genel Sekreter Mustafa Yalçın başkanlığında yapılan istişare toplantısına Genel Sekreter Yardımcısı Salih Allahverdi, ilgili daire başkanları ile Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Yalçın Kavak ve Etüt-Proje mühendisleri katıldı. Toplantıda karayolları ekibi projenin detayları ile ilgili Büyükşehir Belediyesinin yetkililerine bir sunum yaptı.

   Toplantı ile ilgili bilgi veren Genel Sekreter Mustafa Yalçın, ‘’Şehrimizin trafik sorunlarını gündeme aldığımız ve çözüm ürettiğimiz bir zaman diliminde karayollarının kavşak ve köprü çalışmaları çok büyük hizmet olacaktır’’ dedi.

   Van ulaşımında yine önemli bir adımın atıldığının belirten Yalçın,  ‘’Bilindiği gibi Van çevre yolu bakanlar kurulu tarafından acil yapımı için çevre bakanlığına görev vermişti. Çevre yolu ile ilgili çalışmalar tamamlandığında İpekyolu Caddesi Büyükşehir Belediyesi’nin yol ağına devri söz konusu olacak’’ şeklinde konuştu.