Van TSO'nun 'A Sınıfı' Statüsü tescillendi

Türkiye'de Uluslararası kalitede hizmet üreten oda statüsü elde eden Van Ticaret ve Sanayi Odası'nın (VAN TSO) 'A Sınıfı Oda' statüsü, dün verilen akreditasyon sertifikası ve plaket ile tescillenmiş oldu.

VAN 25.02.2017 10:59:42 0
Van TSO
Tarih: 01.01.0001 00:00
 12. Dönem Akreditasyon Sertifika Dönemi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Konferans Salonu'nda yapıldı. Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile çok sayıda davetlinin katıldığı Sertifika Töreni'ne Van TSO ve Van Ticaret Borsası da kalabalık bir heyetle katıldı.

Van Ticaret ve Sanayi Odası'nın 'A Sınıfı' oda statüsünü kazanmasını değerlendiren ve plaket ile akreditasyon belgesini tüm Yönetim Kurulu, Meclis ve tüm üyeleri ile Van adına aldığını belirten VANTSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva; “Bu başarı hepimizin. İlimize ve tüm üyelerimize hayırlı olsun” dedi.

Bu arada, Van Ticaret Borsası da (VAN TB) 'B Sınıfı Borsa' statüsü kazandı. VAN TB Yönetim Kurulu Başkanı Enver Memduhoğlu; “Yüksek seviye sertifika ve plaketimizi aldık. Bu başarı hepimizin” ifadelerini kullandı.

Haber: Umut Tarhan