Van TSO'dan öğrencilere giyim yardımı

Van Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 800 öğrenciye yardım paketi dağıtıldı.

VAN 25.11.2014 22:18:29 0
Van TSO
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Van Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Van merkez ve ilçelerinde eğitim gören 800 öğrenciye verilmek üzere hazırlanan yardım paketleri düzenlenen törenle öğrencilere dağıtıldı.

Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri yaptıkları değerlendirmede; her yıl düzenli olarak gerçekleşen giyim yardımlarının, bu yılda 800 öğrenciye ulaşmasının mutluluk verici olduğunu belirtiler. Van TSO Yönetim Kurulu üyeleri,  en büyük yardımın eğitime ve çocuklara yapılan yardım olduğuna vurgu yaparak, “Ekonomik anlamda dezavantajlı çocukların yanında olmak herkesin görevi ve herkesin bu bilinçle hareket etmesi gerekiyor” dediler.

Okul Yetkilileri ise;  “Toplum bir bütündür ve bu toplumda farklı kesimlerin dertlerini ve sıkıntılarının bilinmesi o toplumun geleceği, refahı ve huzuru açısından, iş verimi açısından ve toplumsal barış açısından çok önemlidir. VAN TSO, ilimizin en güzide kurumlarından bir tanesi. VAN TSO’nun eğitimi ve eğitimdeki problemleri dert edinmesi, okullarımızın problemlerimize ilgi göstermesi bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir. Kendilerine ve yönetim kurulu üyeleri ile bu düşünceyi paylaşan herkese teşekkür ediyorum. Bu tür yardımlarım da devamını diliyoruz.” İfadelerini kullandılar.

Yardım dağıtımı programına Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Karaman ile birlikte Yönetim Kurulu Üyeleri Metin Abi ve Burhan Kandaşoğlu katıldı. (İLKHA)