Van TSO’da görev bölümü yapıldı

7 Nisan’da gerçekleştirilen olağan kongre ile Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu ve Genel Kurul Delegeleri seçimi ile süreç tamamlanırken, görev bölümleri de gerçekleşti.

VAN 14.04.2018 13:16:50 0
Van TSO’da görev bölümü yapıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00
 İkinci kez Van TSO Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Necdet Takva, meclis üyelerine teşekkür ederek “Van Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri öncesinde söylediğimiz gibi Van TSO Türkiye’nin en iyi çalışan odalarından biridir. Seçimlerden sonra sizlerde bu çalışmalarımızın şahidi, uygulayıcısı ve karar vericileri olacaksınız. Seçimlerimizin üyelerimize, ilimize, bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını dilerim. Bugün itibari ile artık seçimi geride bıraktık. Hep birlikte çok daha fazla çalışmalıyız. Biz üyelerimize, kentimize söz verdik. Çok çalıştık, bundan sonra daha çok çalışacağız” ifadelerini kullandı.

 

    YENİ GÖREVLEDİRMELER YAPILDI

    Seçimlerin ardından Yönetim Kurulu, Genel Kurul Delegeleri ve Disiplin Kurulu listesi şu şekilde oluştu.

    Yönetim Kurulu asil üyeleri; Necdet Takva, Faruk Biner, Metin Abi, Diyaeddin Altındal, Ömer İnanç, Şefik Eren, Murat Beyaz, Fevzi Çeliktaş, İlhan Kaya, Veysel Parin ve Ekrem Baytar’dan oluştu.

    Yönetim Kurulu yedekler ise, Eren Görsel Görmen, Necip Oflas, Serdar Balandi, Mehmet Değer, Burak Gültepe, Ömer Yılmaz, Musa Güneş, Letif Ersanlı, Tevfik Tüfekçi ve Fuat İnanç’tan oluştu.

    Genel kurul delegeleri asil; Müslüm Erbay, Yusuf Konak, Kadri Salaz, Zeki Özköseoğlu, Hasan Aslan ve Uğur Demiroğlu’ndan oluşurken, genel kurul delegeleri yedek isimler ise, Turan Avcı, Faruk Biner, Diyaeddin Altındal, Metin Abi, Şefik Eren ve Veysel Parin’den oluştu.

    Disiplin Kurulu asil üyeler, Veysel Durmaz, Ayhan Işık, Rahmi Bayram, Özcan Bayram, M.Besim Özgül ve Zeki Aslan’dan oluşurken, disiplin kurul yedek isimler ise; Fırat Ece, Sercan Yörük, Necip Beşenk, Harun Takva, Metin Gülpınar ve İsa Temizer’den oluştu