Van TSO ile özel okul yöneticileri bir araya geldi

Yeni Eğitim Öğretim Yılının başlaması ile birlikte Van Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri olan Özel Okul Yöneticileri ile bir araya geldi.

VAN 1.10.2015 18:52:36 0
Van TSO ile özel okul yöneticileri bir araya geldi
Tarih: 01.01.0001 00:00
Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva başkanlığında yapılan toplantıya Van TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Karaman ve Yönetim Kurulu Üyesi Metin Abi, Özel Çınar Koleji, Özel Bahçeşehir Koleji, Özel Hürriyet Okulları, Özel Serhat Koleji ve Özel Nevbahar Koleji temsilcileri katıldı.
Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, Yeni Eğitim ve Öğretim Yılı'nın tüm öğretmen ve öğrencilere hayırlı olmasını dilediklerini belirterek "Van'da eğitim öğretim kalitesinin yükseltilmesi en büyük amacımızdır. Bu amaçla üyelerimiz olan Özel Okullarla bir araya gelmeyi uygun gördük. Gerek yaşadıkları sorunları birebir en yetkili ağızlardan duymak, gerekse okul ve veli sorunlarını en aza indirmek istiyoruz. Katılımcı tüm üyelerimize teşekkür ederiz" dedi.
Takva, "Odamız üyelerinin bizlere ilettiği servis, okul kıyafeti, kitap - kırtasiye ücretlerinin yüksek olmasını okul yetkililerimizle görüştük. Amaç üyelerimiz olan özel okul yöneticileri ile veli olan üyelerimizi bir araya getirmek ve sorunları en az seviyeye indirmektir" dedi.
 
ATLIHAN: "KALİTELİ EĞİTİMİ UCUZA SUNAN ŞEHİRLERDEN BİRİYİZ"
Özel Bahçeşehir Koleji Müdürü Murat Atlıhan, Van'da özel eğitim ve öğretim fiyatlarının Türkiye'nin en ucuz olduğu illerden biri olduğunu belirterek "Biz en kaliteli eğitimi, en ucuz sunan illerden biriyiz. Van'da bulunan tüm özel okullar batı illerine göre oldukça kaliteli eğitim vermektedir. Kaldı ki fiyatlarımız da batı illerine göre yüzde 50 daha ucuzdur" ifadesini kullandı.
Özel Çınar Koleji Müdürü Nusret Çiçek ise,velilerimizin mağdur olmaması için tüm hizmetleri en uygun fiyata sunduklarını belirterek "Gerek Kitap-Kırtasiye, gerekse okul üniformaları açısından velilerimiz adına en uygun fiyatlar çıkması için çaba gösteriyoruz. Özel okullarda Yabancı Dil Eğitimi ağırlıklı olduğu için kitaplarımız farklı olabilir. Ancak kırtasiye konusunda hiçbir velimizi tek merkeze yönlendirmiyoruz" dedi.
Özel Hurriyet Okulları Müdür Yardımcısı Ramazan Yavuz ise gerek Servis ücretleri, gerekse okul kıyafetlerini en ucuza mal etmek için yoğun çaba gösterdiklerini belirterek "Velilerimiz bizim için çok değerli. Dolayısı ile onların çıkarlarını en az onlar kadar önemsiyoruz. Bu nedenle onlara en iyi hizmeti en ucuz şekilde sunmak için çalışıyoruz" dedi.
Özel Serhat Koleji Müdürü Raşit Karaya ise okul kıyafetleri için üretici ile anlaştıklarını belirterek "Velilerimize fabrika satış fiyatıyla hizmet veriyoruz. Kaldı ki eğitim kalitesi olarak Türkiye'nin en iyi okullarından biriyiz. Van'da Özel Okul Kalitesi batı illerinden çok daha ilerdedir" şeklinde konuştu.