VAN TSO için 'ödül' günü

Verdiği hizmetleri kalite standartları anlamında en iyi sağlayan odalardan biri seçilen Van Ticaret ve Sanayi Odası'na (VAN TSO) bugün Ankara'da ödül verilecek. Türkiye genelinde, kalite standartları anlamında “A Sınıfı Oda” statüsün?

VAN 24.02.2017 10:32:46 0
VAN TSO için
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Hizmet standartları bakımından Türkiye'de en iyi odalar orasına giren Van Ticaret ve Sanayi Odası'na (VAN TSO) bugün Ankara'da düzenlenecek olan tören ile sertifikası verilecek. Törene Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva kalabalık bir heyet ile katılacak.

Hizmet kalitesi standartlarını sağlayan ve 'A Sınıfı hizmet üreten oda' statüsünü kazanan Van TSO, bu anlamda akreditasyon belgesi ile ödüllendirilecek.

Konuya ilişkin gazetemize değerlendirmelerde bulunan VAN TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva; “Bugün, Türkiye Odalar Borsalar Birliği'nde, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci Beyin de katılımı ile, Türkiye'de hizmet kalitesi standartları bakımından en iyi odalar arasında yer alan VAN TSO akreditasyon sertifika törenine katılacağız. Biz 2005 yılında akreditasyon sürecine başladık. Akredite olan, yani hizmet standartları bakımından uluslararası düzeyde hizmet veren oda statüsünü kazanan ilk 50 odadan biriyiz ülkemizde. Şimdi tabi bir sınıflandırma da oldu odaların hizmet kalitesine göre. A Sınıfı, B Sınıfı, C Sınıfı hizmet üreten odalar diye. İnşallah gideceğiz, 'A Sınıfı Hizmet Üreten Oda' akreditasyonumuzu, ödülümüzü alacağız ve tüm üyelerimize hediye edeceğiz. Kalabalık bir heyetle gideceğiz. Birkaç milletvekilini de davet ettik, dedik ki gelsinler şahitlik etsinler ödül törenine.” diye konuştu.

“KALİTELİ HİZMET ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Kaliteli hizmet üretmeye ve bu şekilde farkındalık yaratmaya çabaladıklarını anlatan Takva şu ifadelerini kullandı; “Tabiki durmayacağız, en iyi, en kaliteli hizmeti üyelerimize, Van'ımıza sunmak için çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdüreceğiz. Fark yatarmaya, model oluşturmaya çalışıyoruz. Van'daki diğer kurumların da bu kalite yönetim sistemlerini, hizmet odaklı, halk odaklı, üye odaklı bir anlayışa dönüştürmelerini arzuluyoruz. Çok konuşmak yerine, bulunulan mevkilerin iyi bir şekilde temsil edilmesi, eksiklerin giderilmesi konusunda farkındalık oluşturulması bizler tarafından arzu edilendir.”

Haber: Umut TARHAN