Van polisinden Çaldıranlı öğrencilere giyim desteği

Van Emniyet Müdürlüğü tarafından Çaldıran ilçesindeki 610 öğrenciye giyim yardımı yapıldı.

VAN 24.03.2018 22:43:31 0
Van polisinden Çaldıranlı öğrencilere giyim desteği
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Çaldıran İlçe Emniyet Müdürlüğünün girişimleri sonucu İl Emniyet Müdürlüğü mensuplarının kendi aralarından topladığı paralarla alınan kaban, pantolon ve kazak gibi giyim malzemeleri, Altıyol Mahallesi’ndeki öğrencilere dağıtıldı.
 

Burada konuşan Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dundar, İlçe Emniyet Müdürlüğünün katlarıyla İl Emniyet Müdürlüğü tarafından ilçedeki 610 öğrenciye kıyafet yardımı yapıldığını belirterek, “İl Emniyet Müdürlüğü mensuplarımızın bu duyarlı davranışlarından dolayı kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum. Emniyet Müdürlüğü mensuplarımızın kendi bütçelerinden kısarak oluşturdukları bütçeyle 610 öğrencimizi sevindirmişlerdir. Taşıma merkezli olan Altıyol Ortaokulumuzda bulunan 610 öğrencimize düzenlenen törenle ulusal bir markadan alınan kaban, kazak ve pantolon benzeri giyim ürünlerini tek tek dağıtmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Emeği geçenlerden Allah razı olsun” dedi. 

 

Okuldaki giyim malzemesi dağıtım törenine İlçe Emniyet Müdürü Korkmaz Polat, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Mehmet Diki, İlçe Müftüsü Fikri Göncü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Aslan da katıldı.