Van Kaderine Terk Edilemez

İlçe ziyaretlerinde sonra STK temsilcilerine ağırlık veren Av. Bensu Hacıoğlu üyesi olduğu MÜSİAD başkanı Kerem BAYNAL’ ı makamında ziyarette bulundu.

VAN 5.03.2015 09:48:55 0
Van Kaderine Terk Edilemez
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Genel olarak van sorunların konuşulduğu ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. Genç bir aday adayı olması Van’ına sorunların yakında takip etmesi takdire şandır diyen Baynal;” her şeyden önce bütün projelerde Van olmalı, Van her toplantıda, her panelde, her seminerde olmalı diye düşünüyor.  Van unutulmuş arka plana atılmış tabirlerin artık olmaması lazım, “dedi.

 

Van’ın değerli taşları STK temsilcileridir diyen Av.bensu HACIOĞLU bu bilgilerden yola çıkarak Van için elimizi taşın altına koymamız lazım dedi. HACIOĞLU.” Van'a ekonomik gözüyle baktığımızda konum olarak çok önemli bir yerde duruyor. Bu günden sonra Van’ı düşünmemek olmaz. Van’ı her alanıyla ele almak lazım. yakın komşularıyla yapacağı ticaret van'a yeniden gücüne güç katacaktır. Kaderine tek edilmiş bir Van diye bir şey kesinlikle olmaz. Ama mademki bu yola baş koyduk bu memleket için ne gerekirse yapmamız lazım. Van inşallah bir cazibe merkezi olacak. “ dedi.

 

Av.bensu HACIOĞLU nasip olurda seçilirsek Van’ın bu imajını değiştirmek için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım sözünü verdi.




Kaynak: EDİTÖR

Editör: vandahaber