Van İndirim Günleri Festivali start aldı

Yüzlerce marka ürünlerde %70’lere varan 1. Van İndirim Günleri Festivali, Van Fuar ve Kongre Merkezi’nde start aldı. Stantları gezen vatandaşlar indirimli ürünlerden aldı.

VAN 22.03.2017 19:06:55 0
Van İndirim Günleri Festivali start aldı
Tarih: 01.01.0001 00:00
  Van’da Organize Sanayi Bölgesi girişinde bulunan Van Fuar ve Kongre Merkezi, bir etkinliğe daha ev sahipliği yaptı. ZEOR Medya tarafından organize edilen 1. Van İndirim Günleri Festivali saat:14:00’te start aldı.


       Açılış programına; CHP İl Başkanı Mehmet Kurukcu, Van TSO Başkan Yardımcısı Yavuz Karaman, Van OSB Başkanı Şemsettin Bozkurt, Van Ticaret Borsası Başkanı Enver Memduhoğlu, MÜSİAD Başkanı Abdullah Aras, TÜMSİAD Başkanı Süleyman Güler, Van Ticaret İl Müdürü Murat Keremoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Seyfi Bozçelik, Bilim Sanayi ve Teknoloji Van İl Müdürü Nevzat Gün, işadamları ve davetlilerin yanı sıra vatandaşlar katıldı.


       Davetliler tek tek stantları gezerek ikram edilen ürünlerden tadarken, vatandaşlar ise indirimli ürünlerden aldı.
ZEOR Medya ve Van Ekonomist Dergisi Sahipleri Zeki Yiğit ve Orhan Olgun tarafından organize edilen Van İndirim Günleri Festivali’nin on gün süreceği belirtildi. 22 Mart-31 Mart tarihleri arasında Van Fuar ve Kongre Merkezi’ndeki stantlarda vatandaşların indirimlerden faydalanabileceği belirtildi.


     Şarküteriden, mobilyaya, elektronik cihazlardan gıda ürünlerine kadar yüzlerce ürünlerin indirimli olarak alınabileceği ifade edildi.
Öte yandan Van’da İranlıların yoğunluğunu fırsat bilen bazı esnafların stantlarda Farsça yazılar yazdığı ve İranlılara da hitap ettiği belirtildi.