Van İl Hakem Kurulu Başkanı değişti

Van İl Hakem Kurulu başkanlığına Zafer Korkmaz atandı. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından görevlendirilen eski birinci lig hakemi Zafer Korkmaz gazetemize konuştu.

VAN 2.08.2018 10:20:40 0
Van İl Hakem Kurulu Başkanı değişti
Tarih: 01.01.0001 00:00
 

Yeni Van İl Hakem Kurulu Başkanı Korkmaz,  "Öncelikle beni kurulumla birlikte bu onurlu göreve layık gören Merkez Hakem Kurulu üyelerine şükranlarımı sunarım. Bu bir bayrak yarışıdır. Bizden önce görev yapan ve futbolun gelişmesi için emek veren il Hakem kuruluna teşekkür ederim." dedi.
    Öncelikli hedeflerini sıralayan Korkmaz, "Aday hakemlerinin adaylıklarını kaldırıp onları bünyemize katarak daha da güçlenmektedir. Gerekirse yeni bir Hakem Kursu açarak ilimizin ihtiyaç duyduğu Hakem ve Gözlemci sayısına ulaşmaktır. Birinci ligde görev yapma şerefine nail olan biri olarak, bu şerefe başka arkadaşlarımızın da ulaşması için gayret etmektir. Van' ın bölgemizde ve ülkemizin her köşesinde daha üst seviyede temsil edilmesi için çaba göstermektir. Bu vesile ile yeni futbol sezonunun ilimizdeki spor camiasına hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederim. Dilerim başarı dolu bir sezon olur" diyerek sözlerini tamamladı.
   Van il Hakem Kurulu üyeleri şu şekilde açıklandı: Zafer korkmaz (Başkan), Önder Seven (BaşkanYrd.), H. Can Hadanoglu( Gözlemci Atama Sorumlusu),İ. Volkan Bilginoğlu (Hakem Atama Sorumlusu) ve Necmettin Tekdur  Raportör).

Kaynak: (Van Bölge Gazetesi ) - Van Bölge Gazetesi