Van GHSM’den Yüksekovalı öğrencilere moral gecesi…

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren, Gençlik Merkezleri tarafından ‘Şeref Konuğumuz Yüksekovalı Gençlerimizle Birlikteyiz’ sloganıyla, Yüksekovalı Erkek öğrencilere Düğün Salonunda moral des

VAN 29.04.2016 17:48:33 0
Van GHSM’den Yüksekovalı öğrencilere moral gecesi…
Tarih: 01.01.0001 00:00
  Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren, Gençlik Merkezleri tarafından ‘Şeref Konuğumuz Yüksekovalı Gençlerimizle Birlikteyiz’ sloganıyla, Yüksekova’da yaşanan olaylar nedeniyle Van’a gelen Yüksekovalı 400 erkek öğrencinin katılımı ile Zümrüt Düğün Salonunda moral gecesi düzenlendi.
      Düzenlenen moral gecesinde, Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından bir hafta boyunca İŞGEM Futbol Sahasında düzenlenen futbol turnuvalarında dereceye giren takımlara kupaları, Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç ve Gençlik Merkezleri Şube Müdürü Sunullah Erçek tarafından verildi.
     Yapılan ödül töreni sonrası çiğköfte ikramıyla birlikte gençlik merkezi gönülleri tarafından gitar ve bağlama eşliğinde, Yüksekova’dan gelen gençlerinde katılımları ile şarkılar söylenip halaylar çekildi.
    Ayrıca rehber öğretmenler tarafından sınava girecek öğrencilere "sınav kaygısı" başlıklı bir sunum yapıldı.
Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, programda Yüksekova’dan gelen erkek öğrenciler ile bir araya geldi.
     İnanç, “Bizler Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ailesi olarak siz değerli gençlerimize bir hafta boyunca tesislerimizde farklı moral etkinlikleri düzenleyerek sizlerle bir araya gelmeye çalıştık. İŞGEM Futbol Sahamızda bir hafta devam eden futbol turnuvaları, şehir gezileri, Genç kızlarımız için, Gevaş Gençlik Kampımızda sabah kahvaltısı ve öğle yemeği, futbol ve voleybol turnuvaları, deniz bisikleti turları ve farklı aktiviteler düzenledik. ‘Şeref Konuğumuz Yüksekovalı Gençlerimizle Birlikteyiz’ sloganıyla düzenlediğimiz etkinliklerimizin final gecesini ise bu akşam sizler için düzenledik. Bir hafta boyunca devam eden bu güzel ve anlamlı projelerin düzenlenmesinde emeği geçen bütün çalışma arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz. Bizler bu süreçte ‘Şeref Konuğumuz Yüksekovalı Gençlerimizle Birlikteyiz’ sloganıyla, ev sahibi olarak sizlere yönelik birçok moral ve destek amaçlı programlar düzenleyerek sizlerin yanında olmaya çalıştık. Bu vesile ile hepinize şimdiden başarı ve huzur dolu sağlıklı günler diliyoruz” dedi.Bölge Gazetesi Haber Merkezi