Van FB Futbol Okulu'nda şampiyonluk sesleri

26 Ağustos'ta İstanbul'da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına hazırlanan Van Fenerbahçe Futbol Okulu, gözünü Şampiyonluğa dikmiş durumda. Teknik sorumlu Oktay Belli, şampiyon olacaklarına inandığını söyledi.

VAN 21.07.2018 10:10:31 0
Van FB Futbol Okulu
Tarih: 01.01.0001 00:00
   Iğdır Ve Batman'da yapılan Doğu ve Güneydoğu Fenerbahçe Futbol Okulları turnuvalarında 2 kategoride Şampiyon olan Van Fenerbahçe Futbol Okulu, Şampiyona için hazırlıklarını sürdürmeye devam ediyor.

 


              Teknik sorumlu Oktay Belli ve yardımcı hocalar nezaretinde sıkı bir çalışma geçiren öğrencilerin heyecanlı olmaları gözlerden kaçmıyor.

 


          26 Ağustos'ta İstanbul'da yapılacak olan ve Türkiye'nin dört bir yanından gelecek olan Fenerbahçe Futbol Okullarının katılacağı Şampiyona Dereağzı tesislerinde yapılacak.

 


          Görüşlerine baş vurduğumuz Van Fenerbahçe Futbol Okulu öğrencileri, Türkiye Şampiyonasında da başarılı bir şekilde Van'a döneceklerini dile getirdiler.

 


           Van Fenerbahçe Futbol Okulu Teknik Sorumlusu Oktay Belli, büyük bir özveriyle Şampiyonaya hazırlanan öğrencileri yürekten kutladığını belirterek, "Kentimiz gerçekten cevherlerle doludur. Bizde bu cevherleri işledik, çalıştırdık ve şimdide Türkiye Şampiyonası gitmeye hazırlanıyoruz. Iğdır ve Batman'da olduğu gibi İstanbul'dan da Şampiyon döneceğimize inanıyorum diyen Belli, Bizim için bu Şampiyona önemlidir. Belki bu vesileyle birkaç öğrencimizi Fenerbahçe alt yapısına kazandırabilirsek ne mutlu bize. Bünyemizde çok yetenekli çocuklarımız var. Bu turnuvada onlarda kendilerini gösterme imkanı bulacak. 26 Ağustos'a kadar çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz ve inanıyorum ki İstanbul'dan Van'a şampiyon olarak döneceğiz" dedi.