Van Ekonomi Konseyi inşaat fuarı için toplandı

Van Ekonomi Konseyi, yapılacak Van İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Fuarı için olağanüstü toplandı.

VAN 15.09.2014 14:33:28 0
Van Ekonomi Konseyi inşaat fuarı için toplandı
Tarih: 01.01.0001 00:00
  İlin önde gelen STK’larından oluşanVan Ekonomi Konseyi, 18-21 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan Van İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Yapı Elemanları İnşaat ve İş Makineleri ve Ekipmanları Fuarı için olağanüstü toplandı.

Van TSO, Van ESOB, VANSİAD, Van İŞGEM, Van SMMMO, Van OSB ve TÜMSİAD Van Şubesi temsilcilerinin katılımları ile gerçekleşen toplantıda; Van Ortadoğu Expo Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleşen ilk fuar olan Van İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Yapı Elemanları İnşaat ve İş Makineleri ve Ekipmanları Fuarı hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Bölgesinde düzenli bir şekilde fuar düzenleyen tek ilin Van olduğunu hatırlatılan toplantıda, ilin tanıtımı ve marka değerinin güçlendirilmesi açısından Van Ortadoğu Expo Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapılacak olan organizasyonlara Van Ekonomi Konseyi’nin tam destek verdiği belirtildi.

Toplantıda, 18-21 Eylül tarihlerinde düzenlenecek olan Van Turizm ve Seyahat Fuarının da önemine de değinildi. Van’ın önemli bir turizm merkezi olduğunu, bu fuar ile birlikte gerek ulusal gerekse uluslararası basında tanıtılmasının Van’ı bir çekim merkezi haline getireceği kaydedildi.