Van ekibi TÜGVA toplantısında...

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) genişletilmiş Ortaokullar Bölgesel Divan Toplantısı için Diyarbakır'da bir araya gelirken, Van’ı temsil eden isimler de söz konusu toplantıda yerini aldı.

VAN 30.10.2017 10:30:47 0
Van ekibi TÜGVA toplantısında...
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Aralarında; Van, Muş, Gaziantep, Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Adıyaman, Malatya ve Elazığ başta olmak üzere yaklaşık 20 ilden temsilci katılım gösterdi.
    Toplantıda Tügva Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Yüksel ve YİK üyeleri de hazır bulundu.
   Divan Toplantısında Van' ı Tügva Ortaokul Basın ve Medya Sorumlusu Ercan Ulutaş ve proje koordinatörü Davut Bozkır temsil etti.
Tügva Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Yüksel' in Ortaokul Stratejisi ve hedefler noktasında yapmış olduğu konuşma, oldukça faydalı geçti.
   Mustafa Yüksel yaptığı konuşmada; teşkilatların bir gayesi olması lazım, Allah rızası için gönüllü olarak hizmet etmek gerekir, kolaya kaçmamak gerekir, aksine zora talip olmak elzemdir.
   Gençlere örnek ahlakla sahip çıkmak gerekir, onların doğru davranışta bulunmaları ve topluma faydalı bireyler yetişmesine katkı sunmak ana hedeflerimizdir, bu önemli hassasiyetlerimizden asla vazgeçmeyeceğiz ,diyerek sözlerini tamamladı.
   Toplantı; katılan bölge illerin başkanları tarafından, kendi illerinde yaptıkları çalışmalar ile ilgili slayt eşliğindeki sunumlar akabinde sona erdi.