VAN ÇALDIRAN DERNEĞİ FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

Van Çaldıran Derneği bir ilke imza atarak 32 takımın katılımıyla halı saha futbol turnuvası düzenledi. Turnuva sonunda oynanacak olan final maçı şölen havasında geçecek.

VAN 21.03.2017 16:35:13 0
VAN ÇALDIRAN DERNEĞİ FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Van Çaldıran ve Çevre Köyleri Kültür Yaşam Derneği halı saha futbol turnuvası düzenledi. Çaldıran ve köylerinden 22, Van merkez, Muradiye, Erciş ve Özalp’tan ise toplam 10 takım katılıyor. Çaldıran Derneği bünyesinde 10 Hafta sürecek olan futbol turnuvası 4 grupta oynanacak. 19 Mart Pazar günü ilk karşılaşması gerçekleşen ve 10 hafta sürecek maçlar, çeyrek final, yarı final maçlarıyla devam edecek. Finale kalacak olan 2 takım şampiyonluk için karşılaşacak. Bu karşılaşma bir şölen havasında geçmesi için tüm hazırlıklar tamamlanmış durumda.

Final maçına, Van Vakıfları, dernekler, İş Adamları, Vanlı sanatçılar ve basın mensupları da davet edilecek. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan, Çaldıran Dernek Başkanı Seyithan Bilici, “çekişmeli ve zorlu geçecek olan karşılaşmaların sonunda 2 takımımız şampiyonluk için karşılaşacak. Bu karşılaşma tam bir şölen havasında geçecek. Bunun için tüm hazırlıklarımızı tamamladık diyen Bilici, çok sayıda insanımızı davet edeceğiz. Bu sayede bir nebzede olsa stresten uzaklaşarak, moral ve motivasyonlarını yüksek tutmak, birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirmek adına son derece görkemli bir final düşünüyoruz. Turnuvaya katılacak olan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. İnşallah bu turnuvayı en güzel şekilde tamamlar ve bunu geleneksel hale getiririz. Bu konuda sürekli yanımda olan desteklerini esirgemeyen, yönetim kurulu arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Başkanlığını yaptığım Van Çaldıran Derneğinin bugüne kadar yaptığı çalışmalar hep takdire şayan olmuştur. Emeği geçen herkese ve katılımlarından dolayı tüm takımlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.