Van Büyükşehir'in hedefi 3 puan

Van Büyükşehir Belediyespor, yeni teknik direktör, Tarık Daşgün’le ilk karşılaşmasına çıkıyor. Yarın, Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’la deplasmanda, karşılaşacak olan, kırmızı siyahlı ekip, galibiyete kenetlendi. Saat 15

VAN 2.10.2014 10:41:08 0
Van Büyükşehir
Tarih: 01.01.0001 00:00
            

            Spor Toto 3. Lig 3. Grupta, 5. Hafta karşılaşmaları yarın oynanacak. 18 takımın mücadele edeceği karşılaşmaları başlama saatleri şöyle, 2 Karşılaşma saat 15.00, 1 karşılaşma saat 15.30’da başlarken, 5 karşılaşma saat 16.00’da 1 karşılaşma ise saat 19.00’da başlayacak.
10 Puan ve averajla grup lideri olan, Ankara Demirspor evinde, Bergama Belediyespor’u konuk ederken, takipçisi Silivrispor ise Sandıklıspor’u konuk edecek. Bu 2 karşılaşma da alınacak sonuçlar, liderin değişmesine etki edecektir.

              Geçtiğimiz hafta, ilk galibiyetini alan ve 3 puanla tanışan, Van Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda, Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’a konuk olacak. Yeni teknik direktör Tarık Daşgün’le bu karşılaşmaya sıkı hazırlanan kırmızı siyahlı ekip, Bayburt deplasmanına galibiyet için gidecek. 3 Puanla 17. Sırada yer alan Van Büyükşehir Belediyespor, Bayburt deplasmanından alınacak 3 puanla, hem sıkıntılı bölgeden uzaklaşmanın, hem de çıkış yakalamanın hesaplarını yapıyor.

            Yeni teknik direktör, Tarık Daşgün’le ilk karşılaşmaya çıkacak olan kırmızı siyahlı ekibin, bugün Bayburt’a hareket etmesi bekleniliyor. Yarın saat 15.00’da, Bayburt Genç Osman Stadında oynanacak karşılaşmayı, orta hakem, Burak Özcan yönetecek.

             Geride kalan 4 haftalık maratonda, Van Büyükşehir Belediyespor, 1 galibiyet ve 3 mağlubiyet alırken, Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor ise 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet almış durumda. Deplasmanda galibiyeti olmayan Van Büyükşehir Belediyespor, ve evinde galibiyeti olmayan, Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor karşılaşması bu açıdan zorlu geçeceğe benziyor.
Van Büyükşehir Belediyespor, ligin 6. Hafta maçında ise, grubun güçlü ekiplerinden, Ankara Demirspor’u konuk edecek.Bölge: Salih Deniz