Van Büyükşehir, galibiyetle döndü

Van Büyükşehir Belediyespor deplasmanda karşılaştığı Kütahyaspor'u Serkan Silan ve Gökhan Öztürk'ün attığı gollerle 2-1 yenmeyi başardı. Kırmızı-Siyahlı takım aldığı galibiyetle puanını 33 yaptı ve grupta dördüncü sıraya

VAN 22.01.2017 15:48:47 0
Van Büyükşehir, galibiyetle döndü
Tarih: 01.01.0001 00:00

  TFF 3. Futbol Ligi 1. Grupta sezonun ikinci devresinin ikinci karşılaşmaları oynandı. Söz konusu grupta mücadele eden temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyespor deplasmandan galibiyetle döndü. Kütahyaspor’u ilk yarısı 1-1 biten maçta 86. Dakikada atılan golle mağlup etmeyi başaran kırmızı-siyahlılar bir üst sıraya yükseldi.
Kütahyaspor sahaya; Süleyman Kasap, İhsan Uğur Göktaş, Furkan Özyurt, Muammer Erdoğdu, Emre Gürbüz, Serkan Esen, Gökhan Kaya, Derviş Güner, Ömer Faruk Boz, Abdülkerim Kılıç ve Aykut Çakay ilk onbiri ile çıktı.
Van Büyükşehir Belediyespor ise sahaya; Okan Karabulut, Gürol Karataş, İsmail Türkaslan, H.İbrahim Yazğılı, Ali Kurt, Gökhan Öztürk, Nihat Yılmaz, Medeni Bingöl, Berkay Yüksel, Salih Tunar ve Serkan Silan ilk onbiri ile çıktı.
İki takımın da temkinli başladığı karşılaşmada 29. Dakikada ev sahibi takım Aykut Çakay ile 1-0 öne geçti.
30. dakikada Van Büyükşehir Belediyespor’da Gökhan Öztürk sarı kart gördü.
37. dakikada kırmızı-siyahlı takım Serkan Silan’la durumu 1-1 yaptı.
İlk yarı iki takımın attığı gollerle 1-1 eşitlikle sona erdi.
İkinci yarıda taraflar yine maça temkinli başladı.


     54 ve 58. Dakikalarda ev sahibi takımda Emre Gürbüz, İhsan Göktaş ve Aykut Çakay sarı kart gördü.
73.dakikada Kütahyaspor’da Gökhan Kaya’nın yerine Okan Salmaz oyuna dahil oldu.
80. dakikada Van Büyükşehir Belediyespor’da Ali Kurt’un yerine Orhan Pala oyuna dahil oldu.
88. dakikada Kırmızı-Siyahlı takım Gökhan Öztürk ile durumu 2-1 yaptı.
Maçta başka gol olmadı ve Van Büyükşehir Belediyespor deplasmanda 2-1 kazanarak puanını 33 yaptı ve grupta dördüncü sıraya yükseldi.


      Öte yandan grupta oynanan diğer karşılaşmalarda Lider Sancaktepe Belediyespor deplasmanda maç öncesi son sırada bulunan Kozan Belediyespor’a 1-0 mağlup oldu ve 42 puanla liderliğini sürdürdü.
Kocaelispor ise evinde Ankara Demir’le 2-2 berabere kalarak 35 puanla ikinci sıradaki konumunu korudu.
Altay evinde Gölcükspor ile 1-1 berabere kalarak 34 puanla üçüncü sırada yer alırken, Van Büyükşehir Belediyespor da 33 puanla beşinci sırada yer aldı.


     Geçtiğimiz hafta grupta dördüncü sırada bulunan Çorum Belediyespor, bu hafta evinde 24Erzincanspor ile 1-1 berabere kaldı ve 31 puanla beşinci sıraya geriledi.
Altay’dan deplasmanda puan koparan Gölcükspor ise 29 puanla altıncı sırada yer aldı.
KAYNAK BÖLGE GAZETESİ