Van Büyükşehir Belediyespor deplasmanda mağlup:1-0

Van Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı Çine Madranspor’u 90. Dakikada yediği golle 1-0 mağlup oldu.

VAN 7.02.2016 16:28:37 0
Van Büyükşehir Belediyespor deplasmanda mağlup:1-0
Tarih: 01.01.0001 00:00
   TFF 3. Futbol Ligi 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyespor, deplasmandan mağlubiyetle ayrıldı.
     Çine Madranspor ile karşılaşan Kırmızı-Siyahlı takım 90 dakika boyunca gol yemedi ve evine bir puanla dönmenin hesabını yaptı. Ancak uzatma dakikalarında yediği golle sahadan mağlubiyetle ayrıldı.
   
    Van Büyükşehir Belediyespor Zeki Yılmaz teknik sorumluluğunda sahaya; Fatih Kaldan, H.İbrahim Yazğılı, Muammer Erdoğdu, Rıdvan Okuş, Kadir Demir, Ali Kurt, Doğukan Uzunoğlu,Bilal İsak, Medeni Bingöl, Salih Tunar ve Engin Memişler ilk onbiri ile çıktı.
    Çine Madranspor ise sahaya; Taylan Aydoğan, Mertgül Çapoğlu, İbrahim Konuksever, Osman Bozdağ, Arif Cılak, Hüseyin Çiray, Barış Kol, Atilla Erel, Mustafa Acar, Yunus Can ve Çağlar Yıldızer ilk onbiri ile çıktı.
İlk yarıda iki takım da gol bulamadı.
     İkinci yarının son dakikasına kadar mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor, uzatma dakikasında Çağlar’ın attığı golle sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.
     Van Büyükşehir Belediyespor 25 puanla 15. Sırada yer alırken, Çine Madranspor puanını 19’a yükseltti.
Hatırlanacağı üzere Kırmızı-Siyahlı takım önceki hafta kendi evinde Çatalcaspor ile 0-0 berabere kalmıştı. Öte yandan Van Büyükşehir Belediyespor 14 Şubat Pazar günü evinde Batman Petrolspor’u ağırlayacak.
     Grupta oynanan diğer karşılaşmalarda ise Kastamonuspor deplasmanda Çatalcaspor ile 1-1 berabere kalarak puanını 48’e yükseltti ve liderliğini sürdürdü.
    Diğer karşılaşmalarda ise; Niğde Belediyespor deplasmanda Dersimspor ile 2-2 berabere kalarak 43 puanla ikinci sıradaki yerini korurken, Çorum Belediyespor ise deplasmanda Sandıklıspor’u 2-1 yenerek 38 puanla üçüncü sıraya yerleşti.
    Beylerbeyispor aynı puanla dördüncü sırada yer alırken, Dardanelspor ise evinde 24Erzincanspor’u 2-1 mağlup ederek 37 puanla beşinci sırada bulunuyor.
   Öteki maçlarda ise Manavgatspor evinde Gölcükspor’la 1-1 berabere kalırken, Bayburt Grup Özel İdare deplasmanda Tavşanlı Linyitspor’u 1-0 yenmeyi başardı. Körfez İskenderunspor ile Darıca Gençlerbirliği ise 2-2 berabere kaldı.    
      Batman Petrol ile Bergama Belediyespor’un maçı ise ertelendi.