Van Beşiktaş Futbol Okulu Antalya yolcusu

Türkiye'deki tüm Beşiktaş Futbol Okullarının Antalya'daki buluşmasına, Van Beşiktaş Futbol Okulu da katılıyor.

VAN 11.01.2018 10:43:27 0
Van Beşiktaş Futbol Okulu Antalya yolcusu
Tarih: 01.01.0001 00:00
  Bölge: Salih Deniz
   Van Beşiktaş Futbol Okulu 22-26 Ocak'ta Beşiktaş jk kulübünün Antalya Lara Otel'de düzenleyeceği organizasyona katılacak.
 Türkiye'deki bütün Beşiktaş Futbol Okullarının katılacağı organizasyonda seçmelerin yanı sıra sosyal etkinliklerde yapılacak. Futbolla ilgili olarak kurslarında verileceği organizasyona Beşiktaş Futbol okulları koordinatörü Tuba Baser ve alt yapı hocaları da hazır bulunacak.
Van Beşiktaş Futbol Okulu' da 21 futbolcu ve 2 teknik sorumluyla kampa katılmak üzere 22-26 Ocak tarihlerinde kamp bölgesinde hazır bulunacak.
Organizasyona tüm Beşiktaş futbol okullarından yaklaşık 1000'e yakın öğrencinin katılması bekleniliyor.
Gazetemize bu önemli organizasyonla ilgili açıklamalarda bulunan Van Beşiktaş Futbol Okulu teknik sorumlusu Sinan Tosun, böyle büyük bir organizasyonda yer almanın kendileri için büyük mutluluk olduğunu belirtti.
Tosun, "Okulumuzda 21 öğrencimiz ve 2 teknik sorumlu ile kampa katılacağız. Öğrencilerimizin değiş kültürlerden gelen öğrencilerle kaynaşması bizim için ayrı bir heyecandır. Hedefimiz bu kamp sürecinde yetenekli gençlerimizin yeteneklerini göstermek ve bunları Beşiktaş alt yapısına kazandırmaktır diyen Tosun, bünyemizde çok yetenekli gençler var. Bizlerde elimizden geldikçe kendilerini eğiterek daha iyi yerlere gelmelerini hedefliyoruz. Daha önceki kamplarda olduğu gibi bu kamp sürecinde de birkaç öğrencimizi Beşiktaş alt yapısına göndereceğimize inanıyorum, her zaman şunu diyoruz, Van'da çok yetenekli gençlerimiz ve çocuklarımız var. Biz elimizden geldikçe kendilerine ulaşmaya çalışıyoruz. Ulaşamadıklarımız mutlaka vardır. Onları da Van Beşiktaş futbol okuluna bekliyoruz. Elimizden gelen her türlü desteği sunmaya hazırız" dedi.