Van B.B. SPOR MAÇI CANLI YAYINLANACAK...

ŞAMPİYONLUK İÇİN HAYDİ KOBRALAR...

VAN 16.01.2018 19:34:14 0
Van B.B. SPOR MAÇI CANLI YAYINLANACAK...
Tarih: 01.01.0001 00:00
  

Üçüncü lig ikinci grupta 2. Devrenin heyecanı önemli bir maçla başlıyor…

28 puan ile 6. Sırada bulunan Ankara Demirspor evinde 12. Sırada 24 puanı bulunan Van Büyükşehir Belediye Spor konuk ediyor.

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Van Büyükşehir Belediye Spor sezonun ilk yarısında aldığı kötü sonuçlarla başta kara kobralar olmak üzere taraftarlarını hayal kırıklığına uğratsa da Van Büyükşehir Belediye Spor taraftarları hala şampiyonluk umutlarını kaybetmemiş görünüyor.

Bu arada Van Büyükşehir Belediye Spor Feyyaz Uçar’lı yeni teknik ekip ve yeni  yönetimiyle ilk maçına çıkacak. Bu maçta yeni transferlerinde belli bölümlerle sahada olma ihtimali yüksek.

En az play off’u hedefleyen Van Büyükşehir Belediye Spor için Ankara Demirspor maçı çok büyük önem taşıyor.

Alınacak galibiyetle şampiyonluk yolunda yeniden umutlanacak olan Van Büyükşehir Belediye Spor herhangi bir olumsuzluk karşısında umutlarını yitiren ve tehlike sinyallerinin oluşmasına da neden olacak.

Ankara Demirspor cephesinde de bu maça çok önem veriliyor.

Şampiyonluk yolunda hedef mutlak galibiyet olarak değerlendiriliyor.

Sezonun ilk yarısında Van'da oynanan maçı deplasman takımı Ankara Demirspor 2-1 kazanmıştı

Cumartesi saat 13.30 da Ankara TCDD stadında oynanacak  olan Ankara Demirspor - Van Büyükşehir Belediye Spor maçını Kanal 68 A.BAKİ KARACA’NIN  anlatımıyla canlı yayınlayacak..

Kanal 68, Vanspor yönetiminde görevli olan iş adamı Senar Kaplan ve Aksaraylı iş adamı Yaşar Özçiftci’nin sahibi olduğu ileriki süreçte bölgeyle ilgili önemli projeleri olan bir TV kanalı.

 

FREKANS: 12265

SEMBOL: 27500

POL         : DİKEY(V) İYİ SEYİRLER…