Van AVM 15 Aralık'ta açılıyor

Doğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük alışveriş merkezi Van AVM, iki hafta içinde hizmete girecek. 15 Aralık'ta açılışı yapılacak olan AVM'de, ulusal ve uluslararası birçok marka yer alacak. 55 bin metrekarelik devasa bir alana kurulan Van AV

VAN 30.11.2015 20:28:19 0
Van AVM 15 Aralık
Tarih: 01.01.0001 00:00
           Van'ın imajına pozitif katkılar sunacak olan ve modern mimarisi ile göz kamaştıran Van AVM, 15 Aralık'ta hizmete açılıyor. Söz konusu AVM'nin, komşu ülkeler ve diğer şehirlerden gelecek turistlere de hizmet vermesi bekleniyor.


Toyz Shop, Kayra, Özdilek, Waffle Stop, Opmar Optik, Cinemaximum, White&Beige, Viday Collection, Flormar, Takıştır, Bursa Kebap Evi, Toru Entertainment, Atasun Optik, YvesRocher, Popeyes, Usta Dönerci, Derimod, Saat&Saat, KRC, Polen Tantuni, Fabrika & Network, Greyder, MadameCoco, Bernardo, Suwen, Köfteci Ramiz, GloriaJeans, Gratis, BigYellow, Sportive, U.S. Polo gibi ulusal ve uluslararası markalardan bazıları Van AVM çatısı altında Van halkı ile ilk kez buluşacak.

Söz konusu AVM'nin, kentin ilk ve tek modern alışveriş merkezi olduğunu anlatan yetkililer köklü tarihi ve kültürüyle zengin bir geçmişe sahip olan Doğu'nun incisi Van'da, şehrin ilk ve tek modern alışveriş merkezi olan Van AVM'nin kısa süre içinde hizmete gireceğini belirtiyor.

MODERN MİMARİ, GÜÇLÜ MARKALAR…
Modern mimarisi, güçlü markaları, son teknolojiyle donatılmış sinema salonları, geniş terasında yer alan kafe ve restoranlarının yanı sıra çocuklar için hazırlanan oyun alanlarıyla Van AVM, şehrin tam merkezinde yepyeni bir buluşma noktası olmaya hazırlanıyor. Doğu Anadolu Bölgesi'nde turizm potansiyeli oldukça yüksek olan Van için büyük önem taşıyan Van AVM projesi, komşu ülkeler ve şehirlerden gelen turistlere de hizmet vermeyi hedefliyor. Toplam 55 bin metrekare üzerine inşa edilen Van AVM'nin kiralanabilir alanı 30 bin metrekare olacak.
Van AVM'nin sadece bir alışveriş değil, aynı zamanda bir yaşam merkezi olduğunu da dile getiren yetkililer, "Bu AVM, sadece bir alışveriş değil, aynı zamanda Van'ın sosyal, kültürel gelişimine uygun, herkesin rahatlıkla gelip zaman geçirebileceği bir yaşam merkezi olacak. Bu yaşam merkezinin içerisinde bildiğimiz ulusal perakendecilerin haricinde çocuklar için geniş alanların olduğu oyun yerleri, sinema salonları, teknoloji harikaları, süper, hiper ve yapı marketler olacak. Aşağı yukarı 90-95 civarında mağaza olacak. Bu projenin Van iline sosyal, kültürel katkısının haricinde ekonomik katkıları da olacaktır" ifadelerini kullandı.  

Bölge: Bişar Ulutaş