Van Ak Parti’den Görkemli Final

24 Haziran seçimlerine saatler kala Ak Parti Van Milletvekili adayları, il ve ilçe teşkilatlarının organize ettiği şehir turu konvoyuna binlerce araç katıldı.

VAN 23.06.2018 21:56:11 0
Van Ak Parti’den Görkemli Final
Tarih: 01.01.0001 00:00
Kale kavşağından başlayan konvoy İpekyolu caddesinden hareket ederek Edremit ilçesine kadar devam etti. Yoğun katılımın olduğu organizasyonda kilometrelerce araç konvoyu oluştu. 

Edremit’e kadar devam eden araç konvoyu dönüş yolunda İskele caddesinden geçerek son durağı İskele meydanına gelen partililere hitaben Ak Parti Milletvekili adayı Osman Nuri Gülaçar ve İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu katılımlarından ötürü vatandaşlara bir teşekkür konuşması gerçekleştirdi.  Gülaçar, “19 Haziran mitinginde olduğu gibi bugün de göğsümüzü kabarttınız. Yarın Van halkı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve Vanlı vekil adaylarına desteklerini en yüksek seviyede gösterecek inşallah.” ifadelerinde bulundu.

Sosyal medya hesaplarından konvoy geçişinin canlı yayın görüntülerine ilginin yüksek olduğu gözlendi. Yüzbinlerce görüntülenme sayısına ulaşan gönderilere binlerce yorum yapıldı.