Van AB Bilgi Merkezi Avrupa Gününü kutladı

Van Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde bulunan Van AB Bilgi Merkezi 9 Mayıs Avrupa Günü’nü çocuk filmleri şenliği ile kutladı.

VAN 15.05.2018 19:41:48 0
Van AB Bilgi Merkezi Avrupa Gününü kutladı
Tarih: 01.01.0001 00:00
    Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu’na bağlı ve 20 İlde faaliyet gösteren AB Bilgi Merkezleri 9 Mayıs Avrupa Günü’nü farklı etkinliklerle kutlarken, Van AB Bilgi Merkezi İpekyolu Belediyesi İşbirliğinde Berivan Kültür Merkezi’nde ‘Avrupa Gününü çocuklarla kutluyoruz’ etkinlikleri düzenledi.

   Bostaniçi’nde bulunan Şehit Koray Akoğuz İlköğretim Okulu ve Bostaniçi İlkokulundan 800 öğrencinin katıldığı ve iki seans halinde yapılan Film şenliğine çocukların ilgisi yoğundu.

   Van TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fevzi Çeliktaş, Van AB Bilgi Merkezi’nin güzel etkinliklerinden bir tanesini gerçekleştirdiklerini belirterek “Van AB Bilgi Merkezi  ‘9 Mayıs Avrupa Günü’nü Çocuklarla Kutluyoruz’ sloganı ile film şenliği gerçekleştirdi. 20 İlde farklı etkinlikler yapılmaktadır. Van AB Bilgi Merkezi olarak da bizde İpekyolu Belediyemizin destekleri ile Berivan Kültür Merkezi’nde film şenliği gerçekleştirdik. Başarılı geçen etkinliğimizde çocukların mutlu olması bizleri de mutlu etti” ifadesini kullandı.

    Van AB Bilgi Merkezi’nin ‘9 Mayıs Avrupa Günü’nü Çocuklarla Kutluyoruz’ etkinliğinde katılımcı çocuklara hikaye kitapları, balon, yağmurluk ile birlikte yiyecek içecek ikramı da yapıldı. Etkinliğe 800 öğrenci katıldı.