Van 1. Amatör Ligde sezon başladı

Van Amatör Lig'de 2016-20017 sezonunun açılışı TEİAŞ spor ve DSİ spor maçları ile yapıldı.

VAN 1.10.2016 18:18:56 0
Van 1. Amatör Ligde sezon başladı
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Rıdvan Can

Van 1. Amatör Lig sezon açılışına Van ASKF Başkanı Ramazan Kıvanç, TFF Van Bölge müdürü Cengiz Polater, Van Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, TÜFAD Van Şube Başkanı Mehmet Tuğrul, ASKF Genel Sekreteri Çetin Atacan, İl Hakem Kurulu Başkanı Sacit Solmaz, Şube Başkanı Taner Coşkun, Van Hakem ve Gözlemciler Derneği Van Şube Başkanı Erol Akyürek, Van Futbol Tertip Komitesi Futbol il Temsilcisi Nurettin Tuğrul ile çok sayıda sporsever izledi.

Maç öncesi Van ASKF Başkanı Ramazan Kıvanç ile protokol üyeleri her iki takım kaptanları ile hakemlere çiçek vererek başarılar dilediler.

"Her zaman kulüplerimizin yanında yer almaya devam edeceğiz"

2016-2017 sezonunun Van Amatör Ligi'nin başladığını ifade eden Van ASKF Başkanı Ramazan Kıvanç, "Yeni sezonda bu ligde Van 1. Amatör ligde 14 takımı yer alıyor. Bölgesel Amatör ligde Başkale Gençlikspor profesyonel ligde ise Van Büyükşehir Belediyespor ilimizi temsil eden takımlarımıza başarılar diliyorum. Sakatlıkların olmadığı ve centilmence geçen sezon sonunda tüm takımların hedeflerine ulaşmasını diliyorum. Biz ASKF yönetimi olarak her zaman kulüplerimizin yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

"Kazasız belasız kavgasız bir sezon olsun"

Van Gençlik ve spor hizmetleri il müdürü Nevzat İnanç ise tüm takımlara başarılar dileyerek, "2016-2017 futbol sezonunun tüm kulüplerimize futbolcu kardeşlerimize hakemlerimize ve spor camiasına hayırlı olmasını diliyorum. Öncelikle fair play çerçevesinde bir sezon geçirmeniz ve sakatlıksız, kazasız belasız kavgasız bir sezon olsun" dedi.