Van 1. Amatör de Play Off maçları

Van 1. Amatör Kümede karşılaşmalar sona erdi. Gruplarında ilk 2 sırayı paylaşan 4 takım, Play Offa kaldı.

VAN 9.02.2016 18:52:33 0
Van 1. Amatör de Play Off maçları
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Bölge: Salih Deniz

Van 1. Amatör kümede 2. Devre karşılaşmalarıda sona erdi. 2 Grupta oynanan karşılaşmalar sonunda, gruplarında ilk 2 sırayı paylaşan takımlar, Play Offa kaldı. Van Edremitspor, DSİ spor, Erçiş Belediyespor ve Yolspor, gruplarında başarılı olup, Play Offa kalmaya hak kazandılar.

Önümüzdeki günlerde oynanacak olan Play Off karşılaşmaları sonucunda ise, 1 takım il şampiyonu olarak çıkacak. İl şampiyonu olan takım, Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden Başkalespor’la karşılaşacak. Bu karşılaşmadan da başarılı olan takım, önümüzdeki sezon Van’ı Bölgesel Amatör Liginde temsil edecek. Şu anda Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden Başkalespor, bu sezon bir üst lige çıkarsa, o zaman il şampiyonu olacak olan takım, direk olarak Bölgesel Amatör Ligine çıkmış olacak.

Van 1. Amatör kümede geride kalan karşılaşamalara bakıldığında, sezonun en başarılı takımı, Van Edremitspor görünüyor.12 maçta 12 galibiyet ve toplam 36 puanla sezonu namağlup tamamlayan Van Edremitspor, rakip filelere 56 gol atarken, kalesinde ise sadece 6 gol gördü.

Bölgesel Amatör Ligini hedefleyen Van Edremitspor, yaptığı transferlerlede, adından söz ettiriyor. 4 Takımın il şampiyonluğu için mücadele edeceği Play Off karşılaşmalarının maç takvimi, önümüzdeki günlerde belli olacak.