Vali Zorluoğlu'nun bayram ziyaretleri

Van Valisi Murat Zorluoğlu ve eşi Sevcan Zorluoğlu, Kurban Bayramı nedeniyle bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret ettiği kurumlarda bayram kutlaması gerçekleştiren Zorluoğlu çifti, çocuklara da hediye götürdü.

VAN 5.09.2017 10:59:34 0
Vali Zorluoğlu
Tarih: 01.01.0001 00:00
 

Vali Murat Zorluoğlu ve eşi Sevcan Zorluoğlu, Kurban Bayramı arifesinde, şehit ailelerini ve eski Büyükşehir Belediyesi personeli ALS hastası Mustafa Çelik’i evlerinde ziyaret etti.
Ziyaretler kapsamında Vali Zorluoğlu ve beraberindekiler, ilk olarak 27 yıl görev yaptığı Van Büyükşehir Belediyesi personeliyken yakalandığı ALS hastalığından dolayı tekerlekli sandalyede yaşamını sürdürmek durumunda kalan Mustafa Çelik’in evine gitti. Çelik'in bayramını kutlayanVali Zorluoğlu ve eşi Zorluoğlu, buradan Yalı Mahallesi’ne geçti. Vali Zorluoğlu ve beraberindekiler, Başkale ilçesindeki Albayrak Karakolu’nda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ferdi Akman'ın ailesiyle bir araya gelerek bayramlarını kutladı. Ardından Edremit ilçesinde 2012 yılında şehit edilen Polis Memuru Murat Dilmaç’ın ailesinin evine misafir olan Vali Zorluoğlu ve beraberindekiler, şehidin babası Celalettin Dilmaç ve diğer aile fertleriyle bayramlaşıp sohbet etti.
Vali Murat Zorluoğlu ve eşi Sevcan Zorluoğlu’nun ev ziyaretlerinde, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Salih Karataş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdür Vekili Murat Şeker, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdurrahman Çohaz ile eşleri de yer aldı.

 

ÇOCUKLARLA BAYRAMLAŞTILAR
Vali Murat Zorluoğlu ve eşi Sevcan Zorluoğlu, beraberlerindeki Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Salih Karataş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdür Vekili Murat Şeker ve eşleriyle birlikte Edremit Sevgi Evleri'ni ziyareet ederek, burada kalan çocuklarla bayramlaştı.
Çocuklarla tek tek ilgilenen Zorluoğlu çifti, sohbet edip bayramlaştıkları çocuklara, çeşitli armağanlar da verdi.

 

GÜVENLİK BİRİMLERİ VE İTFAİYE İLE BAYRAMLAŞMA
Vali Murat Zorluoğlu, Kurban Bayramı arifesinde güvenlik birimleri ile itfaiyeyi de ziyaret ederek, bayramı mesaiyle geçirecek personelle bayramlaştı.
Ziyaretlerine öğle saatlerinde gittiği İl Jandarma Komutanlığından başlayan Vali Zorluoğlu, alayda kendisini karşılayan Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Salih Karataş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan ve jandarma birliklerini selamlayıp bayramlarını kutladı.
Burada güvenlik güçlerine, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, bugüne kadar terörle mücadelede İl Jandarma Komutanlığı personelinin büyük kahramanlıklar gösterdiğini ifade eden Vali Zorluoğlu, güvenlik güçleri sayesinde vatandaşların bayramı, huzurlu ve güven içerisinde geçireceğini dile getirdi ve şahsı ve devlet adına tüm personelin Kurban Bayramını kutladı.
Vali Zorluoğlu, İl jandarma Komutanlığının ardından, beraberindeki Korgeneral Karataş, Tuğgeneral Özfidan ve İl Emniyet Müdür Vekili Murat Şeker ile Valilik binası içerisinde konuşlu Van Şehit Aileleri ve Gaziler Yardımlaşma Derneğine geçti.
Ziyarette, şehit aileleri için ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Vali Zorluoğlu, tüm şehitlere rahmet, şehit ailelerine de sabırlar diledi.
Şehit ailelerinin kendileri için çok kıymetli olduğunu söyleyen Vali Zorluoğlu, şehit aileleri için güzel projeler yapacaklarını belirtti.
Burada da bayramı kutlayan Vali Zorluoğlu ve beraberindekilerin bir sonraki durağı ise, 6. Hudut Alay Komutanlığı oldu. Alay Komutanı Albay Şahin Yenilmez tarafından karşılanan Vali Zorluoğlu, burada da personelle tek tek bayramlaşarak, sağlık ve huzurla nice bayramlara ulaşmalarını diledi.
6. Hudut Alay Komutanlığından, Altıntepe Mahallesi’ndeki Van Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına ait yerleşkeye geçen Vali Zorluoğlu, burada Genel Sekreter Vekili Mehmet Yaşar ve daire başkanlarınca karşılandıktan sonra, itfaiye, zabıta ve diğer belediye personeliyle tek tek bayramlaşıp bir süre sohbet etti.
Bayram ziyaretleri kapsamında Çevik Kuvvet yerleşkesine de giden Vali Zorluoğlu ve beraberindekiler, burada İl Emniyet Müdürlüğünde görevli şube müdürleri ve polis memurlarıyla bayramlaşıp, personelle bir süre sohbet etti. / Prestij Haber Merkezi

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi