Vali Zorluoğlu Aslan Ailesi'nin acısını paylaştı

Van Valisi Murat Zorluoğlu, anneleri vefat eden Gevdan Aşiret'nin Reisleri Mehmet Aslan ile Rasim Aslan'ın anneleri Ayşe Aslan'ın taziyesine katılarak, burada bulunan vatandaşlarla birlikte öğle yemeği yedi.

VAN 11.09.2017 19:37:32 0
Vali Zorluoğlu Aslan Ailesi
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, kentteki işlerinin yanı sıra halkın sevinci ve acısına da ortak olma yolunda gayret gösteriyor. Bu kapsamda düğünlere ve taziyelere katılan, açılışlara iştirak eden Van Valisi Murat Zorluoğlu, Emniyet Müdürü Mehmet Suat ekici ile birlikte son olarak Aslan Ailesi'nin acısını paylaştı.
   Önceki gün hayatını kaybeden Gevdan Aşireti Reisi Mehmet Aslan ve Kadim Aşiretler Federasyonu Genel Başkanı Rasim Aslan'ın annesinin taziyesine birçok kişinin yanı sıra; Vali Zorluoğlu da katıldı.
    Yaklaşık iki bin kişinin katıldığı taziye yemeğine de katılan Vali Zorluoğlu, burada vatandaşlarla birlikte yemek yedi.
 Daha sonra yeniden taziyede merhume için fatiha okuyan Vali Zorluoğlu, taziye yakınlarına başsağlığı diledi.
    Gazetemizin sorularını yanıtlayan Kadim Aşiretler Federasyonu Genel Başkanı Rasim Aslan, acılarını paylaşan Van Valisi ve tüm vatandaşlara teşekkür ederek, "Taziyemize katılan herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bazı akrabalarımız da Irak'tan gelerek acımızı paylaştı. Van'da olmayıp da uzakta olan birçok kişi de telefon aracılığıyla bize taziyelerini iletti. Bizler de acımızı paylaşanlara şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.