Vali yardımcısı Aslan’dan, okul ziyaretleri…

Van Vali Yardımcısı ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Sinan Aslan, okul ziyaretlerini sürdürüyor.

VAN 6.03.2019 22:48:30 0
Vali yardımcısı Aslan’dan, okul ziyaretleri…
Tarih: 01.01.0001 00:00

   İl ve ilçelerde bulunan okulları belirli aralıklarla ziyaret eden Vali Yardımcısı ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Sinan Aslan, öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelerek sorun ve sıkıntıları yerinde inceliyor.

        Okul ziyaretleri kapsamında Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi ekipleri ile birlikte İpekyolu ilçesi Birol Emil İlk ve Ortaöğretim okuluna gelen Vali Yardımcısı Aslan, okul idarecileri ve öğretmenler tarafından karşılandı.

        Sınıfları teker teker dolaşarak öğretmen ve öğrencilere ‘iyi dersler’ dileyen Aslan, öğrencilerle uzun süre sohbet etti. Muhabbet esnasında öğrencilere sorular yönelten Aslan, aldığı doğru cevaplardan ötürü öğrencileri tebrik etti. Daha sonra okulda görevli öğretmenler bir süre sohbet eden Aslan, okullardaki varsa sorun ve sıkıntıları yerinde incelemek için ziyaretlerinin devam edeceğini belirtti. Gelecek nesillerin daha iyi yetişebilmeleri için en önemli görevin öğretmenlere düştüğünü ifade eden Aslan, tüm öğretmenlere başarılar diledi.

        Sohbetin ardından Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ekiplerince getirilen çeşitli kırtasiye ve giyim eşyaları öğrencilere teslim edildi. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.