Vali Yardımcısı Aslan ve Müdür Tevke’den okul ziyareti…

Van Vali Yardımcısı Sinan Aslan, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke ve Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani ile birlikte Tuşba İlçesinde eğitim öğretime yeni açılan Hayati Yazıcı Fen Lisesi’ni ziyaret etti.

VAN 4.02.2019 17:45:31 0
Vali Yardımcısı Aslan ve Müdür Tevke’den okul ziyareti…
Tarih: 01.01.0001 00:00

    2018-2019 eğitim öğretim yılının ikinci döneminde yapımı tamamlanarak eğitim öğretime açılan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Hayati Yazıcı Fen Lisesi’nde ilk ders zili çaldı.

Hayati Yazıcı Fen Lisesi yeni binasında ve 200 kişilik öğrenci pansiyonunda  incelemelerde bulunan,  öğrencilerle sohbet eden ve okul öğretmenleri ile bir araya gelen Vali Yardımcısı Sinan Aslan, eğitim öğretim döneminin ikinci yarısının hayırlı olmasını diledi.

      Van'da 2018-2019 eğitim öğretim yılının ikinci döneminin başlamasıyla 310 bin 911 öğrenci ve 18 bin 654 öğretmen bugün ders başı yaptı.

İnşaat çalışması tamamlanan ve eğitim öğretimin ikinci döneminde hizmete giren Hayati Yazıcı Fen Lisesi’nde de ilk ders zili bugün çaldı.

       İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Şahin Uçkan ve  Burhanettin Elçi’nin katıldığı ziyarette,  İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke’den okul ile ilgili genel bilgi alan Vali Yardımcısı Sinan Aslan,  yapımı tamamlanarak eğitim öğretime hazır hale gelen okul ve pansiyon için, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne bu anlamda teşekkürlerini dile getirdi.