Vali Taşyapan Çatak'ta…

Çatak İlçesini ve kamu kurumlarını ziyaret eden Vali Taşyapan, ilk mezunlarını veren Çatak Mehmet Sait Aydın Anadolu Lisesi mezuniyet törenine katıldı.

VAN 3.06.2015 16:42:42 0
Vali Taşyapan Çatak
Tarih: 01.01.0001 00:00
Van'ın ilçelerini ziyaret eden Van Valisi İbrahim Taşyapan, Çatak'ta ilk olarak Kaymakam Uhut Emre Koyuncu'yu makamında ziyaret etti.
Daha sonra Çatak Belediyesi'ne geçen Vali Taşyapan, Belediye Başkanı Celalettin Bartu'ya, ardından da Çatak Adliyesi'ne, ilçe emniyet amirliğine ve ilçe jandarma komutanlığına ziyaretlerde bulundu. Vali Taşyapan'a ziyaretlerinde; İl Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, İl Jandarma Komutanı İrfan Kızılaslan ve İl Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin eşlik etti.
Adliye, emniyet ve askeriye ziyaretlerinin ardından Vali Taşyapan, yeni yapılan Çatak Devlet Hastanesi inşaatını gezerek yetkililerden bilgi aldı. Vali İbrahim Taşyapan ve beraberindekiler buradan geçen yıl Vali Aydın Nezih Doğan tarafından açılışı yapılan ve bu yıl ilk mezunlarını veren Mehmet Sait Aydın Anadolu Lisesi'nde düzenlenen mezuniyet törenine katıldı ve öğrencileri kutlayarak başarılar diledi.

Bölge Gazetesi Haber Merkezi