Vali Ali Cevdet Bey Ortaokulu'nun halk oyunları başarısı…

Vali Ali Cevdet Bey Ortaokulu, Halk oyunları, yıldızlar otantik dalda, Türkiye dördüncüsü oldu Bu başarı birçok kişi tarafından coşkuyla karşılandı.

VAN 28.05.2015 10:55:52 0
Vali Ali Cevdet Bey Ortaokulu
Tarih: 01.01.0001 00:00
15 Mayıs 2015 tarihinde Nevşehir'de yapılan okul sporları halk oyunları Türkiye finalinde yıldızlar düzenlemesiz (otantik) dalda Van'ı ve bölgeyi temsil eden Vali Ali Cevdet Bey Ortaokulu dereceye girerek Türkiye dördüncüsü oldu.
30 yıldır Vana düzenlemesiz (otantik) dalda ilk dereceyi getiren Vali Ali Cevdet Bey Ortaokulu halk oyunları eğitmeni Yasemin Yaşlak, mutlu olduklarını dile getirerek, bir yıllık düzenli ve programlı çalışmanın emeğini aldıklarını belirtti. Başta okul müdürümüz Menderes Çevik'e öğretmenlerimize, velilerimize ve sporcularımıza teşekkür ediyorum dedi.
Okul müdürü Menderes Çevik ise bu mutlu tablo karşısında 30 yıldır otantik dalda Vana ilk dereceyi getiren okul olmamız nedeniyle çok sevinçli olduklarını başta halk oyunları eğitmenimiz Yasemin Yaşlak hocamızı, öğrencilerimizi kutluyor başarılarının devamını diliyorum dileyerek, başarının kalıcı olması için daha çok çalışacaklarını belirten Çevik, emeği geçenlere ve katkı sunan herkese teşekkür ediyorum dedi.
Vali Ali Cevdet Bey Ortaokulu halk oyunları topluluğu, önümüzdeki yıl daha büyük başarılara imza atmak hedefiyle hazırlıklarına başlayacak.

Haber: Salih Deniz BÖLGE GAZETESİ