Vali Ali Cevdet Bey eğitimcileri şampiyon…

Van Eğitim-Bir-Sen Şubesi tarafından düzenlenen III. Mehmet Akif İnan Dayanışma ve Kaynaşma Futbol Turnuvasında Vali Ali Cevdet Bey İlköğretim Kurumları şampiyon oldu.

VAN 11.05.2018 11:18:50 0
Vali Ali Cevdet Bey eğitimcileri şampiyon…
Tarih: 01.01.0001 00:00
 6 Mayıs 2018 tarihinde yapılan final karşılaşmasında Van ali Cevdet Bey ilköğretim Kurumları Özalp İlçe Milli Eğitim futbol takımıyla karşı karşıya geldi.

 


     Normal süresinin 1-1 berabere bitmesiyle seri penaltı atışlarına geçildi. Seri penaltı atışları sırasında kalesinde olağan üstü bir performans gösteren Vali Ali Cevdet Bey kalecisi Abdulmutalip Yücebaş yaptığı kurtarışlarla galibiyeti getiren isim oldu.
Galibiyet sonucunda şampiyon takım Vali Ali Cevdet Bey İlköğretim Kurumları futbolcuları büyük bir sevinç yaşadı. Turnuva sonunda gazetemize demeç veren Okul Müdürü Öner Çayırlı  "Daha önce öğrencilerimizle yaşadığımız şampiyonlukları bugün öğretmen kadromuzla yaşamanın sevinci içindeyiz. Van genelinde tüm eğitim camiamızı kapsayan ve yüzlerce öğretmenimizin katıldığı böyle bir organizasyonu kusursuz bir şekilde yürüten Eğitim Bir-Sen sendikasına teşekkür ediyorum. Her haliyle mükemmele yakın bir turnuvaydı. Bu turnuvada şampiyon olan öğretmen ve aynı zamanda takım arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ediyorum. Başta Özalp İlçe Milli Eğitim takımı olmak üzere turnuvaya renk katan diğer takımlarımıza da teşekkür ediyorum" dedi.

 


       Maçın kahramanlarından Vali Ali Cevdet Bey İlköğretim Kurumları kalecisi Abdulmutalip Yücebaş, maçın oldukça zor geçtiğini belirtti. Yücebaş, takım olarak harika mücadele ettiklerini kazandıkları kupanın yanı sıra azimli mücadelelerinden dolayı takım arkadaşlarını tebrik etti.

 


       Final müsabakasının yanı sıra gün içinde Van Türk Eczacılar Birliği İlköğretim Kurumları ve Ahmet Yesevi İlköğretim kurumları arasında üçüncülük ve dördüncülük müsabakası oynandı. Müsabakada rakibini mağlup eden Van Türk Eczacılar Birliği İlköğretim kurumları 3.lük kupasının sahibi oldu.
Düzenlenen kupa töreniyle birlikte turnuva sona erdi.